Динерс клуб Македонија
 
 
 
 
 
 
Нафта за домаќинство на рати
 
 

 

Ве известуваме дека почнувајќи од 15.10.2013 год. овозможено е плаќање na EL-1 (нафта за домаќинство) до 6 рати со Динерс Клуб картички во следниве бензиски станици на Макпетрол А.Д.:

1.   Б.С. 036 Градско
2.   Б.С. 025 Прилеп
3.   Б.С. 052 Прилеп
4.   Б.С. 094 Прилеп
5.   Б.С. 096 Македонски брод
6.   Б.С. 022 Билјанини извори
7.   Б.С. 023 Подмоље
8.   Б.С. 024 Струга
9.   Б.С. 047 Радовиш
10. Б.С. 133 Штип
11. Б.С. 055 Свети Николе
12. Б.С. 030 Кочани
13. Б.С. 032 Делчево
14. Б.С. 033 Берово
15. Б.С. 098 Струмица
16. Б.С. 088 Тетово
17. Б.С. 007 Сингелиќ
18. Б.С. 053 Лисиче
19. Б.С. 064 Бутел
20. Б.С. 080 Куманово
21. Б.С. 015 Крива Паланка
22. Б.С. 037 Неготино
23. Б.С. 038 Кавадарци
24. Б.С. 005 Сајмиште
25. Б.С. 067 Драчево
26. Б.С. 087 Влае

Динерс Клуб Вашиот најдобар шопинг пријател!

 

 
 
ОСТАНАТИ ВЕСТИ
 
СООПШТЕНИЕ Извршниот директор на Динерс Клуб Интернационал МАК ДООЕЛ Божидар Јанковски станува сопственик на компанијата
10.12.2020
 
 
Динерс Клуб Македонија повторно добитник на награда за "Најдобра кредитна картичка посветена на грижата за корисници и нивно задоволство"
12.06.2020
 
 
ПОНУДА ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ИЗНОСОТ НА СМЕТКИТЕ ЗА ПЕРИОД ОД 90 ДЕНА
16.04.2020
 
 
Известување
31.12.2018
 
 
Известување за неработни денови 06 и 07.01.2017
05.01.2017
 
 
Erste Card Club d.o.o. го презема работењето на Diners Club во Србија, Македонија и во Црна Гора
29.11.2016
 
 
Динерс Клуб Македонија национален шампион на европските бизнис награди 2016/17, во категоријата ”Посветеност на корисниците”
14.09.2016
 
 
GLOBAL BANKING & FINANCE REVIEW го прогласи Diners Club Macedonia за компанија со најдобра грижа за корисници на пазарот
27.10.2015
 
 
Како да гратис членарина!
05.10.2015
 
 
Вашата омилена картичка слави роденден!
17.09.2014
 
 
Добивајте ја сметката на Вашата e-mail адреса!
01.08.2014
 
 
Најава за патување во странство
01.08.2014
 
 
Известување
23.05.2014
 
 
Купувајте со Diners Club картичка во Inditex!
20.05.2014
 
 
Пристигна новата колекција во Benetton и Sisley!
06.03.2014
 
 
Купувајте на 3 РАТИ
19.02.2014
 
 
Плаќање до 3 рати за услугите на МВР
21.01.2014
 
 
Известување на плаќање на сметки за Водовод и канализација
25.12.2013
 
 
Информација за плаќање на девизен трошок
20.12.2013
 
 
Купувајте на рати во Мега Куманово
21.10.2013
 
 
Купувајте на 6 рати во P.S. Fashion
02.10.2013
 
 
Најава за патување во странство
16.04.2013
 
 
Само дома си е дома
06.03.2013
 
 
Diners Club iOS Апликација
24.12.2012
 
 
Diners Club и Охридско лето
05.07.2012
 
 
Нови намалени каматни стапки
03.07.2012
 
 
Познати сите патници на Карневал под Маски Венеција 2012
01.02.2012
 
 
Карневал под маски
24.01.2012
 
 
Карневал под маски
18.01.2012
 
 
Карневал под маски
10.01.2012
 
 
Diners Club Премија
09.01.2012
 
 
Карневал под маски
29.12.2011
 
 
Diners Club секој месец наградува
05.12.2011
 
 
Diners Club секој месец наградува
07.11.2011
 
 
Diners Club секој месец наградува
05.10.2011
 
 
Diners Club секој месец наградува
05.09.2011
 
 
Diners Club секој месец наградува
05.08.2011
 
 
Diners Club секој месец наградува
06.07.2011
 
 
Донација на децата од СОС детско село
27.05.2011
 
 
Василичарски гала-концерт
15.01.2011
 
 
Препознајте ја надежта и уживајте во неа
31.12.2010
 
 
Гала-настан Во Друштво на славните - Словенија
14.12.2010
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter