Динерс клуб Македонија
 
 
 
 
 
 
Само дома си е дома
 
 

Направете го вашиот дом поубаво место за живеење и внесете свежина во секоја соба. Diners Club ви овозможува плаќање на РАТИ во голем број на продажни места со асортиман на производи потребен за реновирање и уредување на домот. Повелете во некое од следниве продажни места.

Diners Club вашиот најдобар шопинг пријател!

 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter