Продажни места
 
 
 
 
 
 
Станете продажно место
 
 
Динерс Клуб има склучено околу 3 000 договори за продажба на стоки и услуги со Diners Club картичката со продажните места во Република Македонија.

Ако сакате да станете продажно место на Динерс Клуб, можете да аплицирате онлајн.
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter