Продажни места
 
 
 
 
 
 
ВИКЕНД РЕЗЕРВИРАН ЗА НОВИ ОБУВКИ!
 
 

Викенд акција на Diners Club, уживајте во шопинг со намалени цени и купувајте на РАТИ во сите продавници за чевли од 18-20 октомври.                                     

Назив Бенефиција плус за ДК корисници Рати Адреса Град
GEOX                      20% попуст 6 рати без камата ТЦ СИТИ МОЛ СКОПЈЕ
TIMBERLAND 15% попуст 6 рати без камата ТЦ РАМСТОР СКОПЈЕ
ТЦ СИТИ МОЛ СКОПЈЕ
OFFICE SHOES              10% дополнителен попуст 6 рати   Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
10% попуст на обувки од брендот Karl Lagerfeld; 20% попуст на сите останати брендови. ТЦ СИТИ МОЛ СКОПЈЕ
SKECHERS SHOP             15% попуст 6 рати ТЦ СИТИ МОЛ СКОПЈЕ
ADAM'S SHOES              20% попуст на нова колекција 6 рати без камата ТЦ СИТИ МОЛ СКОПЈЕ
ТЦ РАМСТОР СКОПЈЕ
Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
27-МИ МАРТ ББ БИТОЛА
ТЦ СУМА КУМАНОВО
NINE WEST        20% попуст 6 рати ТЦ СИТИ МОЛ СКОПЈЕ
EMI-BIANA SHOES           10% попуст   6 рати Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
6 рати ТЦ РАМСТОР СКОПЈЕ
DOGO                      20% попуст 6 рати ТЦ СИТИ МОЛ СКОПЈЕ
KALI 20% попуст на нова колекција 6 рати ТЦ БИСЕР СКОПЈЕ
ТЦ БУЊАКОВЕЦ СКОПЈЕ
KALIKAM  20% попуст на нова колекција 6 рати 7-МИ НОЕМВРИ ОХРИД
VIA                       15% попуст 12 рати 11-ТИ ОКТОМВРИ БР.3 СКОПЈЕ
MARQUIS 5% попуст на нова колекција 6 рати МАКСИМ ГОРКИ БР. 17 СКОПЈЕ
PAOLO BOCELLI             20% попуст на нова колекција 6 рати НИКОЛА ВАПЦАРОВ БР. 7 СКОПЈЕ
ТЦ ПАЛМА МОЛ ТЕТОВО
ИЛИНДЕНСКА БР. 87-1 ТЕТОВО
МАРШАЛ ТИТО БР. 100 БИТОЛА
MARWELL SHOES         10% попуст на нова колекција 6 рати Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
6 рати Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
6 рати ТЦ СИТИ МОЛ СКОПЈЕ
DZINO KORI                10% попуст 6 рати Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
ALBATROS                  10% попуст 6 рати Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
EXCLUSIVE SHOES       10% дополнителен попуст 6 рати Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
LOLI 10% попуст 6 рати Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
DORA    10% попуст 6 рати Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
ADESO TREND 10% попуст 6 рати Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
ALPINA 20% попуст 6 рати ТЦ БИСЕР СКОПЈЕ
DA-MA SHOES               10% попуст 6 рати  ТЦ БИСЕР СКОПЈЕ
DIAS 10% попуст на нарачки, 15% попуст на готови модели. 6 рати ВАСИЛ ГЛАВИНОВ БР. 1-1/7 СКОПЈЕ
 
Назив Тековни промоции/попусти Рати Адреса Град
PEKO            15 % тековен попуст 6 рати ТЦ СИТИ МОЛ СКОПЈЕ
Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
МАРШАЛ ТИТО ББ СКОПЈЕ
УЛ. 106 ББ СКОПЈЕ
МАРШАЛ ТИТО БР. 59 БИТОЛА
МАРШАЛ ТИТО БР. 63 ВЕЛЕС
Д.БОЖИНОВ БР. 14 КУМАНОВО
БЛАГОЈА МУЧЕТО БР. 11 СТРУМИЦА
МАРШАЛ ТИТО БР. 86 ТЕТОВО
МАРШАЛ ТИТО ББ ПРИЛЕП
КИРИЛ И МЕТОДИЈ ББ ШТИП
POLINI                    20-40% тековен попуст 6 рати Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
GREYDE                    10% тековен попуст 6 рати ТЦ РАМСТОР СКОПЈЕ
ТЦ ПАЛМА МОЛ ТЕТОВО
DIMAKO                    15% тековен попуст 6 рати ТЦ БИСЕР СКОПЈЕ
PAMS            тековен попуст 6 рати ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ БР. 88 СКОПЈЕ
VIKTOR CHEVIGNON до 40% тековен попуст 6 рати Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
6 рати Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
6 рати ТЦ БУЊАКОВЕЦ СКОПЈЕ
MANOLO-PROM               тековен попуст 6 рати Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
PIETRO SHOES              тековен попуст 6 рати Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
BOBILI  тековен попуст 6 рати Г.Т.Ц. СКОПЈЕ
 
 
ОСТАНАТИ ПРОМОЦИИ
 
КЕШ НА РАТИ И ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
28.07.2020
 
 
HAPPY WEEK акција во Neptun!
20.07.2020
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во СЕТЕК
17.07.2020
 
ЛЕТО ДОМА, ВО НАШАТА МАКЕДОНИЈА
06.07.2020
 
 
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Електрометал и Меркур
06.07.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во Top Shop
06.07.2020
 
 
РЕНОВИРАЈТЕ СЕГА, ПЛАЌАЈТЕ ОД ОКТОМВРИ
06.07.2020
 
 
120 ДЕНА ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во Neptun
06.07.2020
 
 
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во автошкола Мобилити
03.07.2020
 
 
12 РАТИ во Comodita Home
02.07.2020
 
 
САЛОНИ ЗА УБАВИНА
25.06.2020
 
 
ГУМИ НА РАТИ ПО НАМАЛЕНИ ЦЕНИ
16.06.2020
 
 
КЕШ НА РАТИ И ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
11.06.2020
 
 
КУПИ СЕГА, ПЛАЌАЈ ОД СЕПТЕМВРИ
11.06.2020
 
 
ДЕНОВИ ЗА УРБАНИ МАЖИ
11.06.2020
 
 
ДЕНОВИ РЕЗЕРВИРАНИ ЗА ДАМИТЕ
11.06.2020
 
 
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА
11.06.2020
 
ОДЛОЖЕНО ВРАЌАЊЕ ОД 30 ДЕНА НА ГОТОВИНА НА РАТИ
29.05.2020
 
 
ВОЗИ СЕГА, ПЛАЌАЈ ОД 15 ЈУЛИ
26.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во ТОП ШОП
26.05.2020
 
 
HAPPY WEEK во НЕПТУН
26.05.2020
 
 
ЧЕВЛИ на РАТИ и ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена
18.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена во Fashion Group
18.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена во CM Delta
18.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена во Magnetik
18.05.2020
 
 
Попусти и 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Sport Vision
29.04.2020
 
 
Јавна понуда за промена на договорни услови
27.04.2020
 
 
Купувај од дома на 12 рати во НЕПТУН
22.04.2020
Отсега купувајте од дома брзо, лесно и безбедно на www.neptun.mk или преку Neptun мобилната апликација на 12 РАТИ со Вашата Diners Club картичка.
...
 
 
Online шопинг на 6 рати без камата и до 30% попуст
04.04.2020
 
 
Купувај онлајн до 12 рати во Аnhoch
02.04.2020
 
 
Динерс Клуб ве советува
11.03.2020
 
 
Очила за сонце во Dioptra на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
19.02.2020
 
 
КУЛТУРНИ НАСТАНИ со DINERS CLUB
10.02.2020
 
 
ОДБЕРЕТЕ ИДЕАЛЕН ЧАСОВНИК
10.02.2020
 
 
ПОДАРЕТЕ СО ЉУБОВ, ПОДАРЕТЕ ВЕЧНОСТ
10.02.2020
 
 
Време е за вежбање
15.01.2020
 
 
ПАТУВАЈТЕ БЕЗБЕДНО
15.01.2020
 
 
САЛОНИ ЗА УБАВИНА
15.01.2020
 
 
Спортска опрема на рати
15.01.2020
 
 
Зимска опрема со Diners Club
15.01.2020
 
 
ДИШЕТЕ ЧИСТ ВОЗДУХ
15.01.2020
 
 
ЗИМУВАЊЕ НА РАТИ СО DINERS CLUB
11.12.2019
 
 
ПРАЗНИЧЕН ШОПИНГ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА единствено со Diners Club!
11.12.2019
 
 
ПОДАРОК ЗА СЕКОГО
11.12.2019
 
 
Пазарете од дома
08.11.2019
 
 
Внесете топлина во домот
08.11.2019
 
 
МАРКЕТИ ЗА ХРАНА
03.10.2019
 
 
БЕЛА ТЕХНИКА НА РАТИ
11.09.2019
 
 
Уживајте во шопингот - POINT RETAIL PARK
24.07.2019
 
 
ИСТРАЖИ ЈА МАКЕДОНИЈА
08.07.2019
 
 
КЕШ НА РАТИ
08.07.2019
 
 
Автошколи на рати
09.05.2019
 
 
Културни настани со Динерс Клуб
09.05.2019
 
 
Велосипеди
09.05.2019
 
 
Часовници
24.04.2019
 
 
Накит
24.04.2019
 
 
Accessories
24.04.2019
 
 
Бутици за мажи
24.04.2019
 
 
Женски бутици
24.04.2019
 
 
Обувки
24.04.2019
 
 
Долна облека
24.04.2019
 
 
Уредување на дворот
09.04.2019
 
 
Предлог outdoor активност
09.04.2019
 
 
Спортска опрема
09.04.2019
 
 
Накит и часовници
04.03.2019
 
 
Цвеќари
04.03.2019
 
 
Парфимерии
04.03.2019
 
 
Женски велосипеди
04.03.2019
 
 
ПРОДАВНИЦИ ЗА ПИЈАЛОЦИ
12.02.2019
 
 
ВНЕСЕТЕ СВЕТЛИНА ВО ДОМОТ
11.02.2019
 
 
ИСПОЛНЕТЕ ГО ЖИВОТОТ СО МУЗИКА
11.02.2019
 
 
Сигурна иднина со Diners Club и Кроациа Осигурување - Живот
21.01.2019
 
 
Одморете во Маврово со Diners Club
21.01.2019
 
 
Наполнете ја Вашата трпеза и плаќајте до 6 РАТИ!
26.12.2018
 
 
Купувајте до 12 рати во Gant, Tommy Hilfiger и Ralph Lauren
19.12.2018
 
 
Чувајте го здравјето
05.11.2018
 
 
ДОНИРАМЕ ЗАЕДНО
05.10.2018
 
 
СЕЗОНА НА ГРЕЕЊЕ
05.10.2018
 
 
Безгрижни патувања со ПСС на 12 рати
29.06.2018
 
 
Патувајте низ Македонија со Динерс Клуб
29.06.2018
 
 
Режиски трошоци на рати
25.06.2018
 
 
Одберете ја својата дестинација
06.06.2018
 
 
За безгрижен одмор
05.06.2018
 
 
Започнете го возачкото искуство
05.06.2018
 
 
Патувајте со стил
05.06.2018
 
 
Викенд на планина со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Плаќајте на рати во специјалистички лабаратории со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Училишта за обука и странски јазици со Динерс Клуб
11.01.2018
 
 
Плаќајте во игротеки со Вашата Динерс Клуб картичка
10.01.2018
 
 
Прекрасното Маврово ве чека
01.01.2018
 
 
Купувајте на 6 рати без камата во Маша и Медо
22.12.2017
 
 
Омилена македонска викенд дестинација
04.08.2017
 
 
Очила за сонце на рати
06.06.2017
 
 
Платете со Вашата Динерс Клуб картичка во poklon.mk
24.04.2017
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter