Продажни места
 
 
 
 
 
 
ИСТРАЖИ ЈА МАКЕДОНИЈА
 
 

Седнете во автомобилот и тргнете во авантура избегајте од жешкиот асфалт, гужвите, високите згради и уживајте во природата. Посетете ги трите македонски езерски градови Охрид, Струга и Дојран и уживајте во гостопримството на домаќините. Diners Club ви овозможува плаќање до 6 РАТИ во голем број на угостителски објекти. Одберете од листата на понудени места и уживајте во поволностите кои ги нуди Diners Club! 

НАЗИВ НА П/М АДРЕСА КОНТАКТ ГРАД ПРОМОЦИЈА
ХОТЕЛ ТИНО КЕЈ МАРШАЛ ТИТО БР. 5 046 -261-665  Охрид 6
БЕЛВИ НАСЕЛБА СВ.СТЕФАН 046 -203-030 Охрид 6
МЕТРОПОЛ НАСЕЛБА СВ.СТЕФАН 046 -277-660 Охрид 6
ХОТЕЛ СИТИ ПАЛАС KEJ MAKEDONIJA BR.31 077 -888-150 Охрид 6
ИНЕКС ГОРИЦА НАУМ ОХРИДСКИ 5-7 046 -277-527  Охрид 6
ХОТЕЛ ГРАНИТ НАСЕЛБА СВ.СТЕФАН 046 -277-888 Охрид 6
ХОТЕЛ ДВА БИСЕРИ НАСЕЛБА ЛАГАДИН 046 -285-920 Охрид 6
ХОТЕЛ СИЛЕКС НАСЕЛБА СВ.СТЕФАН 046 -277-300 Охрид 6
ЧИНГО АБАС ЕМИН 3 046 -250-001 Охрид 6
ХОТЕЛ КЛИМЕТИЦА НАСЕЛБА СВ.СТЕФАН 046 -277-667 Охрид 6
ХОТЕЛ ЛЕБЕД КЕЈ МАКЕДОНИЈА 112 046 -250-004 Охрид 6
ХОТЕЛ МИЛЕНИУМ ПАЛАС КЕЈ МАКЕДОНИЈА Б.Б. 046 -263-361 Охрид 12
ЛАКИ ХОТЕЛ & СПА НАС.ИСТОК БР.1 С.КОЊСКО 046-203-333 Охрид 6
ХОТЕЛ ПЕЛА СВ. СТЕФАН 046 -230-420 Охрид 6
ХОТЕЛ ТИНО СВ.СТЕФАН НАСЕЛБА СВ.СТЕФАН 046 -209-340 Охрид 6
ХОТЕЛ ЛИХНИДОС КОСТА АБРАШ БР. 1  075 -383-514 Охрид 6
ВИЛА СВЕТА СОФИЈА КОСТА АБРАШ БР. 64 046 -254-370 Охрид 6
ВИЛА МАРТА НАУМ ОХРИДСКИ БР.2 046 -277-404  Охрид 6
О.К. АПАРТМАНИ ВАСИЛ СТЕФАНОСКИ БР.1 075 -202-815  Охрид 6
РИБАР РЕСТОРАН С. ТРПЕЈЦА   046 -284-472 Охрид 6
СВЕТА СОФИЈА РЕСТОРАН ЦАР САМОИЛ БР. 88      046 -267-403 Охрид 6
КОЗА НОСТРА КОСТА АБРАШ БР. 50 046 -230-240  Охрид 6
МАДЕРА РЕСТОРАН КЕЈ МАКЕДОНИЈА БР. 81 046- 611-249   Охрид 6
ПОТПЕШ РЕСТОРАН ПЕТАР ЧАУЛЕВ БВ. 4 071 -231-022 Охрид 6
ОСТРОВО РЕСТОРАН СВ. НАУМ ЉУБАНИШТЕ 072 -210-906  Охрид 6
РЕСТОРАН ДАЛГА КОСТА АБРАШ БР. 3  046 -255-999 Охрид 6
ТАВЕРНА МОМИР КОСТА АБРАШ БР. 3  071 -244-499  Охрид 6
МИСТЕР-И РЕСТОРАН KEJ MAKEDONIJA 29  078 -288-465 Охрид 6
ПЛАЖА ГОЛДЕН БИЧ Охрид 6
АНТИКО РЕСТОРАН ЦАР САМОИЛ БР. 30   075- 397-908 Охрид 6
ТОМАТО РЕСТОРАН ЦАР САМОИЛ БР. 1    071 -371-739 Охрид 6
СТАЦИОНЕ РЕСТОРАН КЕЈ МАКЕДОНИЈА БР. 101 077 -988-449  Охрид 6
ПИЦЕРИЈА ВИА САКРА ИЛИНДЕНСКА БР. 36  075 -440-211 Охрид 6
ПИЦЕРИЈА НЕМО ЦАР САМОИЛ Б.Б.      046 -253-355 Охрид 6
ПИЦЕРИЈА ЛЕОНАРДО ЦАР САМОИЛ БР. 33   046-260-359 Охрид 6
ЛАНЧ БАР НОА КОСТА АБРАШ БР. 38 046 -200-075 Охрид 6
ЛАНЧ БАР КАДМО КОСТА АБРАШ БР. 9  046 -258-720 Охрид 6
ОБЈЕКТИФ КЕЈ МАКЕДОНИЈА БР. 12 046-250-088   Охрид 6
КУБА ЛИБРЕ НАУМ ОХРИДСКИ БР. 1 075 -357-545 Охрид 6
СВ. НАУМ           078 -304-705 Охрид 6
КАФЕ БАР КОНЕКТ ПАРТИЗАНСКА БР. 5      070 -595-906 Охрид 6
ЏЕЗ И БЛУЗ КАБАРЕ ДАК КЕЈ МАКЕДОНИЈА БР. 1 046- 256-818 Охрид 6
ХОТЕЛ МАКПЕТРОЛ ЕЛЕН КАМЕН        046 -797-466 Струга 12
ХОТЕЛ ДРИМ КЕЈ БОРИС КИДРИЌ  046 -782-611 Струга 6
ХОТЕЛ БЕОГРАД КЕЈ 8-МИ НОЕМВРИ Б.Б. 046 -781-342 Струга 6
ВИА ИГНАЦИЈА С. ВЕВЧАНИ      046 -798-527  Струга 6
РЕСТОРАН ДВА БИСЕРА С. РАДОЖДА        046 -787-118  Струга 6
РЕСТОРАН ДИНГА С. РАДОЖДА        046 -700-014  Струга 6
ПИЦЕРИЈА АНЃЕЛА ДИМИТАР ВЛАХОВ БР. 2 070- 603-705 Струга 6
РЕСТИРАН ФУК-ТАК МАРШАЛ ТИТО Б.Б.    034 -225-320  Дојран 6
РЕСТИРАН ГРАНИКО МАРШАЛ ТИТО БР. 10 070 -851-988 Дојран 6
 
 
ОСТАНАТИ ПРОМОЦИИ
 
ПОПУСТИ и РАТИ БЕЗ КАМАТА во SPORT VISION
22.02.2021
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во СЕТЕК!
19.02.2021
 
 
Готовина на РАТИ и ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ!
19.02.2021
 
 
OUTLET акција со Diners Club!
19.02.2021
 
 
10% ПОПУСТ со Diners Club
08.02.2021
 
 
15% ПОПУСТ со Diners Club
08.02.2021
 
 
До 70% ПОПУСТ со Diners Club
08.02.2021
 
 
До 30% ПОПУСТ со Diners Club
08.02.2021
 
 
GARAGE SALE во Ramstore Mall
04.02.2021
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА ВО НЕПТУН
02.02.2021
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА ВО НЕПТУН
02.02.2021
 
 
Новина во начинот на фактурирање, од 1 јануари Вашата сметка еднаш месечно
29.12.2020
 
 
Готовина на рати и одложено плаќање!
28.12.2020
 
 
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во АНХОЧ
25.12.2020
 
 
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во ТЕХНОМАРКЕТ
25.12.2020
 
 
Од Божиќ до Божиќ
25.12.2020
 
 
Пазарете на РАТИ БЕЗ КАМАТА и ПЛАЌАЈТЕ ОДЛОЖЕНО!
25.12.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во Нептун
23.12.2020
 
 
Уживајте во зимата и избегајте од секојндевието!
21.12.2020
 
 
Споделете бесценети моменти со саканите и наздравете за успесите!
21.12.2020
 
 
Најдобар подарок е оној кој е одбран со љубов и внимание!
21.12.2020
 
 
Аплицирајте за промотивна Динерс Клуб картичка
16.12.2020
 
 
12 РАТИ и до -30% ПОПУСТ во Benetton и Sisley!
14.12.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во ТОП ШОП
10.12.2020
 
 
Новогодишен декор со Diners Club!
09.12.2020
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Нептун
02.12.2020
 
90 дена ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ + 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Сетек
02.12.2020
 
 
КЕШ НА РАТИ И ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
27.11.2020
 
 
Black Friday со Diners Club!
27.11.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ
25.11.2020
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во СЕТЕК!
18.11.2020
 
 
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во ЕЛЕКТРОМЕТАЛ
16.11.2020
 
 
Outlet акција со Diners Club!
12.11.2020
 
 
Дишете чист и здрав воздух со Динерс Клуб
04.11.2020
 
 
СОВРШЕН ДОМ СО DINERS CLUB
03.11.2020
 
 
Пневматици на РАТИ + ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
02.11.2020
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА + ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
27.10.2020
 
 
Онлајн шопинг во Okaidi на 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА
22.10.2020
Брендот за деца Okaidi со нова онлајн продавница - www.okaidi.com.mk.
Купувајте квалитетни и модерни парчиња облека за деца на 6 РАТИ БЕЗ ...
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Нептун
19.10.2020
 
 
Пазарете на РАТИ БЕЗ КАМАТА!
15.10.2020
 
 
Динерс Клуб Ве советува
09.10.2020
 
 
СРЕЌНА САБОТА со Diners Club!
09.10.2020
 
 
Вложете во квалитетно образование!
08.10.2020
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Сетек
05.10.2020
 
 
HAPPY WEEK во НЕПТУН
30.09.2020
 
 
КЕШ НА РАТИ И ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
28.09.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ + 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
24.09.2020
 
 
12 рати без камата во Sport Vision и Sport Reality
21.09.2020
 
 
Плаќајте одложено на РАТИ со Diners Club!
18.09.2020
 
 
Саем на книга и 6 рати со Динерс Клуб
09.09.2020
 
 
Happy цени во Нептун и 24 рати без камата со Diners Club!
09.09.2020
 
Back to school со Нептун и Diners Club!
21.08.2020
 
 
КЕШ НА РАТИ И ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
28.07.2020
 
 
HAPPY WEEK акција во Neptun!
20.07.2020
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во СЕТЕК
17.07.2020
 
120 ДЕНА ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во Neptun
06.07.2020
 
 
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Електрометал и Меркур
06.07.2020
 
 
РЕНОВИРАЈТЕ СЕГА, ПЛАЌАЈТЕ ОД ОКТОМВРИ
06.07.2020
 
 
ЛЕТО ДОМА, ВО НАШАТА МАКЕДОНИЈА
06.07.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во Top Shop
06.07.2020
 
 
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во автошкола Мобилити
03.07.2020
 
 
12 РАТИ во Comodita Home
02.07.2020
 
 
САЛОНИ ЗА УБАВИНА
25.06.2020
 
 
ГУМИ НА РАТИ ПО НАМАЛЕНИ ЦЕНИ
16.06.2020
 
 
КУПИ СЕГА, ПЛАЌАЈ ОД СЕПТЕМВРИ
11.06.2020
 
 
ДЕНОВИ ЗА УРБАНИ МАЖИ
11.06.2020
 
 
КЕШ НА РАТИ И ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
11.06.2020
 
 
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА
11.06.2020
 
ДЕНОВИ РЕЗЕРВИРАНИ ЗА ДАМИТЕ
11.06.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ВРАЌАЊЕ ОД 30 ДЕНА НА ГОТОВИНА НА РАТИ
29.05.2020
 
 
HAPPY WEEK во НЕПТУН
26.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во ТОП ШОП
26.05.2020
 
 
ВОЗИ СЕГА, ПЛАЌАЈ ОД 15 ЈУЛИ
26.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена во CM Delta
18.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена во Fashion Group
18.05.2020
 
 
ЧЕВЛИ на РАТИ и ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена
18.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена во Magnetik
18.05.2020
 
 
Попусти и 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Sport Vision
29.04.2020
 
 
Јавна понуда за промена на договорни услови
27.04.2020
 
 
Купувај од дома на 12 рати во НЕПТУН
22.04.2020
Отсега купувајте од дома брзо, лесно и безбедно на www.neptun.mk или преку Neptun мобилната апликација на 12 РАТИ со Вашата Diners Club картичка.
...
 
 
Online шопинг на 6 рати без камата и до 30% попуст
04.04.2020
 
 
Купувај онлајн до 12 рати во Аnhoch
02.04.2020
 
 
Динерс Клуб ве советува
11.03.2020
 
 
Очила за сонце во Dioptra на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
19.02.2020
 
 
ОДБЕРЕТЕ ИДЕАЛЕН ЧАСОВНИК
10.02.2020
 
 
ПОДАРЕТЕ СО ЉУБОВ, ПОДАРЕТЕ ВЕЧНОСТ
10.02.2020
 
 
КУЛТУРНИ НАСТАНИ со DINERS CLUB
10.02.2020
 
 
ДИШЕТЕ ЧИСТ ВОЗДУХ
15.01.2020
 
 
ПАТУВАЈТЕ БЕЗБЕДНО
15.01.2020
 
 
Време е за вежбање
15.01.2020
 
 
САЛОНИ ЗА УБАВИНА
15.01.2020
 
 
Зимска опрема со Diners Club
15.01.2020
 
 
Спортска опрема на рати
15.01.2020
 
 
ЗИМУВАЊЕ НА РАТИ СО DINERS CLUB
11.12.2019
 
 
ПРАЗНИЧЕН ШОПИНГ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА единствено со Diners Club!
11.12.2019
 
 
ПОДАРОК ЗА СЕКОГО
11.12.2019
 
 
Пазарете од дома
08.11.2019
 
 
Внесете топлина во домот
08.11.2019
 
 
МАРКЕТИ ЗА ХРАНА
03.10.2019
 
 
БЕЛА ТЕХНИКА НА РАТИ
11.09.2019
 
 
Уживајте во шопингот - POINT RETAIL PARK
24.07.2019
 
 
КЕШ НА РАТИ
08.07.2019
 
 
Велосипеди
09.05.2019
 
 
Автошколи на рати
09.05.2019
 
 
Културни настани со Динерс Клуб
09.05.2019
 
 
Долна облека
24.04.2019
 
 
Обувки
24.04.2019
 
 
Часовници
24.04.2019
 
 
Накит
24.04.2019
 
 
Accessories
24.04.2019
 
 
Бутици за мажи
24.04.2019
 
 
Женски бутици
24.04.2019
 
 
Предлог outdoor активност
09.04.2019
 
 
Спортска опрема
09.04.2019
 
 
Уредување на дворот
09.04.2019
 
 
Накит и часовници
04.03.2019
 
 
Парфимерии
04.03.2019
 
 
Женски велосипеди
04.03.2019
 
 
Цвеќари
04.03.2019
 
 
ПРОДАВНИЦИ ЗА ПИЈАЛОЦИ
12.02.2019
 
 
ВНЕСЕТЕ СВЕТЛИНА ВО ДОМОТ
11.02.2019
 
 
ИСПОЛНЕТЕ ГО ЖИВОТОТ СО МУЗИКА
11.02.2019
 
 
Сигурна иднина со Diners Club и Кроациа Осигурување - Живот
21.01.2019
 
 
Одморете во Маврово со Diners Club
21.01.2019
 
 
Наполнете ја Вашата трпеза и плаќајте до 6 РАТИ!
26.12.2018
 
 
Купувајте до 12 рати во Gant, Tommy Hilfiger и Ralph Lauren
19.12.2018
 
 
Чувајте го здравјето
05.11.2018
 
 
СЕЗОНА НА ГРЕЕЊЕ
05.10.2018
 
 
ДОНИРАМЕ ЗАЕДНО
05.10.2018
 
 
Безгрижни патувања со ПСС на 12 рати
29.06.2018
 
 
Патувајте низ Македонија со Динерс Клуб
29.06.2018
 
 
Режиски трошоци на рати
25.06.2018
 
 
Одберете ја својата дестинација
06.06.2018
 
 
За безгрижен одмор
05.06.2018
 
 
Започнете го возачкото искуство
05.06.2018
 
 
Патувајте со стил
05.06.2018
 
 
Плаќајте на рати во специјалистички лабаратории со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Викенд на планина со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Училишта за обука и странски јазици со Динерс Клуб
11.01.2018
 
 
Плаќајте во игротеки со Вашата Динерс Клуб картичка
10.01.2018
 
 
Прекрасното Маврово ве чека
01.01.2018
 
 
Купувајте на 6 рати без камата во Маша и Медо
22.12.2017
 
 
Омилена македонска викенд дестинација
04.08.2017
 
 
Очила за сонце на рати
06.06.2017
 
 
Платете со Вашата Динерс Клуб картичка во poklon.mk
24.04.2017
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter