Продажни места
 
 
 
 
 
 
Долна облека
 
 
Специјалните пригоди повикуваат за специјална долна облека!
Со големиот избор од понудата на Diners Club и можноста за плаќање на РАТИ, нека секоја Ваша пригода биде посебна:                  

Продажно место Адреса Град Рати
WOMAN SECRET              SITI MOL  SKOPJE                   6 rati bez kamata
T.C.RAMSTOR        SKOPJE                   6 rati bez kamata
YAMAMAY     SITI MOL     SKOPJE                   12
T.C.RAMSTOR SKOPJE                   12
EXTREME INTIMO            G.T.C. SKOPJE                   6
SITI MOL  SKOPJE                   6
G.T.C./SORAVIA     SKOPJE                   6
MOSHA PIJADE BB    KUMANOVO                 6
T.C.CHINAROT       OHRID                    6
VARSHAVSKA 9 B     SKOPJE                   6
BONATI-FIORE              G.T.C. PRIZEMJE    SKOPJE                   6
PARTIZ.ODREDI 64 A SKOPJE                   6
V.S.BATO BR. 8     SKOPJE                   6
PARTIZANSKI ODREDI SKOPJE                   6
PLOSTAD MARSAL TITO KUMANOVO                 6
T.C.ZEBRA          SKOPJE                   6
MAKED.PROSVETITELI OHRID                    6
PENTI  T.C.RAMSTOR        SKOPJE                   6
SITI MOL           SKOPJE                   6
MARSHAL TITO BR.43 BITOLA                   6
MARSHAL TITIO BR.4 TETOVO                   6
MAKED.PROSVETITELI OHRID                    6
7-MI NOEMVRI BR.3  OHRID                    6
SARA FASHION              G.T.C.  SKOPJE                   6
VELJKO VLAHOVIKJ 1 SKOPJE                   6
BUL.KOCHO RACIN BR. 1 SKOPJE                   6
DAME GRUEV 7 L.5/B SKOPJE                   6
DAME GRUEV BR.5    SKOPJE                   6
JANE SANDANSKI BR. SKOPJE                   6
11-TI OKTOMVRI 40  SKOPJE                   6
JANE SANDANSKI BR. 59 SKOPJE                   6
KOZLE BR.55        SKOPJE                   6
BUL.K.MISIRKOV 61  SKOPJE                   6
BUL.V.S.BATO BR.51 SKOPJE                   6
JANI LUKAROVSKI BR. 12b SKOPJE                   6
11-TI OKTOMVRI 325 SKOPJE                   6
34 BR.32           SKOPJE                   6
ALBERT STANIKJ BR. 35 SKOPJE                   6
MARSHAL TITO BR.5  KOCHANI                  6
M.TITO ZELEN PAZAR TETOVO                   6
DALMATINSKA BR.27  BITOLA                   6
IVAN MILUTINOVIKJ 52 BITOLA                   6
MAKED.PROSVETITELI 25/1 OHRID                    6
KLIMENT OHRIDSKI BR. 82 OHRID                    6
TURISTICHKA BR.77  OHRID                    6
GEVGEL.PARTIZ.ODREDI BB GEVGELIJA                6
MARSHAL TITO BR.45 STRUGA                   6
MARSHAL TITO 81    STRUGA                   6
22-RI OKTOMVRI BR.1/3 RADOVISH                 6
T.C.GLOBAL         STRUMICA                 6
MARSHAL TITO BR.5  STRUMICA                 6
BLAGOJ JANKOV MUCH STRUMICA                 6
MARSHAL TITO 40    VELES                    6
BLAGOJ GJOREV BR.4 VELES                    6
VANCHO PRKJE BB    SHTIP                    6
RED STAR                  VANCHO PRKJE BR.1  SHTIP                    6
POLZELA                   G.T.C. PRIZEMJE    SKOPJE                   6
VOLFORD                   G.T.C. 2 KAT SKOPJE                   6
TRITEKS                   SITI MOL  SKOPJE                   6
T.C.RAMSTOR        SKOPJE                   6
MARSHAL TITO BR.46 BITOLA                   6
MICE KOZAR BR.1    PRILEP                   6
PAMUK PALE 01             T.C.BEVERLI HILS  SKOPJE                   6
V.S.BATO 2/2 LOK.2 SKOPJE                   6
KIMIKO 1                  PARTIZAN.ODREDI 14 SKOPJE                   6
MARSHAL TITO BB    STRUGA                   6
NIKOLA TESLA BR.45 BITOLA                   6

Diners Club и Вие – Создадени еден за друг!
 
 
ОСТАНАТИ ПРОМОЦИИ
 
Плаќајте одложено на РАТИ со Diners Club!
18.09.2020
 
 
Стани Diners Club член и добиј подарок Tinex ваучер!
15.09.2020
 
 
Happy цени во Нептун и 24 рати без камата со Diners Club!
09.09.2020
 
Саем на книга и 6 рати со Динерс Клуб
09.09.2020
 
 
Back to school со Нептун и Diners Club!
21.08.2020
 
 
КЕШ НА РАТИ И ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
28.07.2020
 
 
HAPPY WEEK акција во Neptun!
20.07.2020
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во СЕТЕК
17.07.2020
 
ЛЕТО ДОМА, ВО НАШАТА МАКЕДОНИЈА
06.07.2020
 
 
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Електрометал и Меркур
06.07.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во Top Shop
06.07.2020
 
 
РЕНОВИРАЈТЕ СЕГА, ПЛАЌАЈТЕ ОД ОКТОМВРИ
06.07.2020
 
 
120 ДЕНА ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во Neptun
06.07.2020
 
 
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во автошкола Мобилити
03.07.2020
 
 
12 РАТИ во Comodita Home
02.07.2020
 
 
САЛОНИ ЗА УБАВИНА
25.06.2020
 
 
ГУМИ НА РАТИ ПО НАМАЛЕНИ ЦЕНИ
16.06.2020
 
 
КЕШ НА РАТИ И ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
11.06.2020
 
 
КУПИ СЕГА, ПЛАЌАЈ ОД СЕПТЕМВРИ
11.06.2020
 
 
ДЕНОВИ ЗА УРБАНИ МАЖИ
11.06.2020
 
 
ДЕНОВИ РЕЗЕРВИРАНИ ЗА ДАМИТЕ
11.06.2020
 
 
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА
11.06.2020
 
ОДЛОЖЕНО ВРАЌАЊЕ ОД 30 ДЕНА НА ГОТОВИНА НА РАТИ
29.05.2020
 
 
HAPPY WEEK во НЕПТУН
26.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во ТОП ШОП
26.05.2020
 
 
ВОЗИ СЕГА, ПЛАЌАЈ ОД 15 ЈУЛИ
26.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена во CM Delta
18.05.2020
 
 
ЧЕВЛИ на РАТИ и ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена
18.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена во Fashion Group
18.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена во Magnetik
18.05.2020
 
 
Попусти и 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Sport Vision
29.04.2020
 
 
Јавна понуда за промена на договорни услови
27.04.2020
 
 
Купувај од дома на 12 рати во НЕПТУН
22.04.2020
Отсега купувајте од дома брзо, лесно и безбедно на www.neptun.mk или преку Neptun мобилната апликација на 12 РАТИ со Вашата Diners Club картичка.
...
 
 
Online шопинг на 6 рати без камата и до 30% попуст
04.04.2020
 
 
Купувај онлајн до 12 рати во Аnhoch
02.04.2020
 
 
Динерс Клуб ве советува
11.03.2020
 
 
Очила за сонце во Dioptra на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
19.02.2020
 
 
ОДБЕРЕТЕ ИДЕАЛЕН ЧАСОВНИК
10.02.2020
 
 
ПОДАРЕТЕ СО ЉУБОВ, ПОДАРЕТЕ ВЕЧНОСТ
10.02.2020
 
 
КУЛТУРНИ НАСТАНИ со DINERS CLUB
10.02.2020
 
 
Зимска опрема со Diners Club
15.01.2020
 
 
Спортска опрема на рати
15.01.2020
 
 
САЛОНИ ЗА УБАВИНА
15.01.2020
 
 
ПАТУВАЈТЕ БЕЗБЕДНО
15.01.2020
 
 
Време е за вежбање
15.01.2020
 
 
ДИШЕТЕ ЧИСТ ВОЗДУХ
15.01.2020
 
 
ПРАЗНИЧЕН ШОПИНГ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА единствено со Diners Club!
11.12.2019
 
 
ЗИМУВАЊЕ НА РАТИ СО DINERS CLUB
11.12.2019
 
 
ПОДАРОК ЗА СЕКОГО
11.12.2019
 
 
Пазарете од дома
08.11.2019
 
 
Внесете топлина во домот
08.11.2019
 
 
МАРКЕТИ ЗА ХРАНА
03.10.2019
 
 
БЕЛА ТЕХНИКА НА РАТИ
11.09.2019
 
 
Уживајте во шопингот - POINT RETAIL PARK
24.07.2019
 
 
ИСТРАЖИ ЈА МАКЕДОНИЈА
08.07.2019
 
 
КЕШ НА РАТИ
08.07.2019
 
 
Велосипеди
09.05.2019
 
 
Автошколи на рати
09.05.2019
 
 
Културни настани со Динерс Клуб
09.05.2019
 
 
Женски бутици
24.04.2019
 
 
Обувки
24.04.2019
 
 
Часовници
24.04.2019
 
 
Накит
24.04.2019
 
 
Accessories
24.04.2019
 
 
Бутици за мажи
24.04.2019
 
 
Спортска опрема
09.04.2019
 
 
Уредување на дворот
09.04.2019
 
 
Предлог outdoor активност
09.04.2019
 
 
Парфимерии
04.03.2019
 
 
Накит и часовници
04.03.2019
 
 
Женски велосипеди
04.03.2019
 
 
Цвеќари
04.03.2019
 
 
ПРОДАВНИЦИ ЗА ПИЈАЛОЦИ
12.02.2019
 
 
ВНЕСЕТЕ СВЕТЛИНА ВО ДОМОТ
11.02.2019
 
 
ИСПОЛНЕТЕ ГО ЖИВОТОТ СО МУЗИКА
11.02.2019
 
 
Сигурна иднина со Diners Club и Кроациа Осигурување - Живот
21.01.2019
 
 
Одморете во Маврово со Diners Club
21.01.2019
 
 
Наполнете ја Вашата трпеза и плаќајте до 6 РАТИ!
26.12.2018
 
 
Купувајте до 12 рати во Gant, Tommy Hilfiger и Ralph Lauren
19.12.2018
 
 
Чувајте го здравјето
05.11.2018
 
 
ДОНИРАМЕ ЗАЕДНО
05.10.2018
 
 
СЕЗОНА НА ГРЕЕЊЕ
05.10.2018
 
 
Безгрижни патувања со ПСС на 12 рати
29.06.2018
 
 
Патувајте низ Македонија со Динерс Клуб
29.06.2018
 
 
Режиски трошоци на рати
25.06.2018
 
 
Одберете ја својата дестинација
06.06.2018
 
 
За безгрижен одмор
05.06.2018
 
 
Започнете го возачкото искуство
05.06.2018
 
 
Патувајте со стил
05.06.2018
 
 
Викенд на планина со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Плаќајте на рати во специјалистички лабаратории со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Училишта за обука и странски јазици со Динерс Клуб
11.01.2018
 
 
Плаќајте во игротеки со Вашата Динерс Клуб картичка
10.01.2018
 
 
Прекрасното Маврово ве чека
01.01.2018
 
 
Купувајте на 6 рати без камата во Маша и Медо
22.12.2017
 
 
Омилена македонска викенд дестинација
04.08.2017
 
 
Очила за сонце на рати
06.06.2017
 
 
Платете со Вашата Динерс Клуб картичка во poklon.mk
24.04.2017
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter