Продажни места
 
 
 
 
 
 
Накит
 
 
Парче накит е парче уметност!
Ексклузивни модели на накит соодветени за матурска прослава и можности за плаќање на РАТИ со Вашата Diners Club картичка:                   

Продажно место Адреса Град Рати
SIGMA SITI MOL           SKOPJE                   12 rati bez kamata
G.T.C.PRIZEMJE     SKOPJE                   12 rati bez kamata
ALTINBASH                 SITI MOL  SKOPJE                   12
SV. K.OHRIDSKI 90   OHRID                    12
SWAROVSKI PREMIUM         SITI MOL    SKOPJE                   12
MAKEDONIJA BR.32   SKOPJE                   12
PALMA MOL          TETOVO                   12
REBECCA     T.C.RAMSTOR        SKOPJE                   6
OXETTE                    SITI MOL   SKOPJE                   12
G.T.C. 1 KAT  SKOPJE                   12
MISAKI        T.C.RAMSTOR        SKOPJE                   6 rati bez kamata
BETA JEWELS               SITI MOL SKOPJE                   6 rati bez kamata
TVELV 1/PAUL HEWITT       SITI MOL  SKOPJE                   6
ELENI SILVER              T.C.BUNJAKOVEC  SKOPJE                   6
NAKIT.MK                  T.C.LEPTOKARIJA    SKOPJE                   6
AMORINI                   SITI MOL  SKOPJE                   3 rati bez kamata
OUKSI      PARTIZ.ODREDI BR.6 SKOPJE                   6
PANDORA            T.C.PALMA MOL      TETOVO                   6
TESORO                    NIKOLA VAPCAROV BR SKOPJE                   12
OHRIDSKI BISER            KAPITOL MOL        SKOPJE                   6
SITI MOL SKOPJE                   6
T.C.RAMSTOR  SKOPJE                   6
SV.NAUM            OHRID                    6
ZLATARA RUBIN             G.T.C. ZLATARSKA BB SKOPJE                   6
G.T.C. PRIZEMJE SKOPJE                   6
T.C.BUNJAKOVEC SKOPJE                   6
J.SANDANSKI BR.68  SKOPJE                   6
BUSHI SWAROVSKI ELEMENTS  STARA CHARSHIJA 11 SKOPJE                   6
SON-ZLATARA               T.C. BUNJAKOVEC SKOPJE                   6
PEPI-ZLATARA              PL.NOVA JUGOSLAVIJA BB KUMANOVO                 6
FILIP-ZLATARA             SV.KLIMENT OHRIDSKI BR.12 OHRID                    0
GOLD-ZLATARA              SV.KLIMENT OHRIDSKI 58 OHRID                    6

Diners Club и Вие – Создадени еден за друг!
 
 
ОСТАНАТИ ПРОМОЦИИ
 
Online шопинг на 6 рати без камата и до 30% попуст
04.04.2020
 
 
Купувај онлајн до 12 рати во Аnhoch
02.04.2020
 
 
Динерс Клуб ве советува
11.03.2020
 
 
Очила за сонце во Dioptra на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
19.02.2020
 
 
КУЛТУРНИ НАСТАНИ со DINERS CLUB
10.02.2020
 
 
ОДБЕРЕТЕ ИДЕАЛЕН ЧАСОВНИК
10.02.2020
 
 
ПОДАРЕТЕ СО ЉУБОВ, ПОДАРЕТЕ ВЕЧНОСТ
10.02.2020
 
 
Зимска опрема со Diners Club
15.01.2020
 
 
Спортска опрема на рати
15.01.2020
 
 
Време е за вежбање
15.01.2020
 
 
ПАТУВАЈТЕ БЕЗБЕДНО
15.01.2020
 
 
САЛОНИ ЗА УБАВИНА
15.01.2020
 
 
ДИШЕТЕ ЧИСТ ВОЗДУХ
15.01.2020
 
 
ПРАЗНИЧЕН ШОПИНГ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА единствено со Diners Club!
11.12.2019
 
 
ЗИМУВАЊЕ НА РАТИ СО DINERS CLUB
11.12.2019
 
 
ПОДАРОК ЗА СЕКОГО
11.12.2019
 
 
Зимски гуми на рати
08.11.2019
 
 
Внесете топлина во домот
08.11.2019
 
 
Пазарете од дома
08.11.2019
 
 
МАРКЕТИ ЗА ХРАНА
03.10.2019
 
 
БЕЛА ТЕХНИКА НА РАТИ
11.09.2019
 
 
Уживајте во шопингот - POINT RETAIL PARK
24.07.2019
 
 
КЕШ НА РАТИ
08.07.2019
 
 
ИСТРАЖИ ЈА МАКЕДОНИЈА
08.07.2019
 
 
Велосипеди
09.05.2019
 
 
Културни настани со Динерс Клуб
09.05.2019
 
 
Автошколи на рати
09.05.2019
 
 
Женски бутици
24.04.2019
 
 
Бутици за мажи
24.04.2019
 
 
Accessories
24.04.2019
 
 
Часовници
24.04.2019
 
 
Долна облека
24.04.2019
 
 
Обувки
24.04.2019
 
 
Уредување на дворот
09.04.2019
 
 
Предлог outdoor активност
09.04.2019
 
 
Спортска опрема
09.04.2019
 
 
Женски велосипеди
04.03.2019
 
 
Парфимерии
04.03.2019
 
 
Накит и часовници
04.03.2019
 
 
Цвеќари
04.03.2019
 
 
ПРОДАВНИЦИ ЗА ПИЈАЛОЦИ
12.02.2019
 
 
ИСПОЛНЕТЕ ГО ЖИВОТОТ СО МУЗИКА
11.02.2019
 
 
ВНЕСЕТЕ СВЕТЛИНА ВО ДОМОТ
11.02.2019
 
 
Одморете во Маврово со Diners Club
21.01.2019
 
 
Сигурна иднина со Diners Club и Кроациа Осигурување - Живот
21.01.2019
 
 
Наполнете ја Вашата трпеза и плаќајте до 6 РАТИ!
26.12.2018
 
 
Купувајте до 12 рати во Gant, Tommy Hilfiger и Ralph Lauren
19.12.2018
 
 
Чувајте го здравјето
05.11.2018
 
 
ДОНИРАМЕ ЗАЕДНО
05.10.2018
 
 
СЕЗОНА НА ГРЕЕЊЕ
05.10.2018
 
 
Плаќајте во Автошкола Мобилити на 12 рати без камата
29.06.2018

Професионално и безбедно прво возачко искуство во Автошкола Мобилити, кое можете да го имате на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА само со Вашата Diners ...

 
 
Безгрижни патувања со ПСС на 12 рати
29.06.2018
 
 
Патувајте низ Македонија со Динерс Клуб
29.06.2018
 
 
Режиски трошоци на рати
25.06.2018
 
 
Одберете ја својата дестинација
06.06.2018
 
 
За безгрижен одмор
05.06.2018
 
 
Започнете го возачкото искуство
05.06.2018
 
 
Патувајте со стил
05.06.2018
 
 
Плаќајте на рати во специјалистички лабаратории со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Викенд на планина со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Училишта за обука и странски јазици со Динерс Клуб
11.01.2018
 
 
Плаќајте во игротеки со Вашата Динерс Клуб картичка
10.01.2018
 
 
Прекрасното Маврово ве чека
01.01.2018
 
 
Купувајте на 6 рати без камата во Маша и Медо
22.12.2017
 
 
Омилена македонска викенд дестинација
04.08.2017
 
 
Очила за сонце на рати
06.06.2017
 
 
Платете со Вашата Динерс Клуб картичка во poklon.mk
24.04.2017
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter