Продажни места
 
 
 
 
 
 
Женски бутици
 
 

Создадете го совршниот изглед за матурска вечер!
Голем избор на продажни места со уникатни модни парчиња и можности за плаќање на РАТИ, само со Вашата Diners Club картичка:

Продажно место Адреса Град Рати
MARELLA T.C.RAMSTOR SKOPJE 12
WEEKEND MAX MARA PR.11 T.C.RAMSTOR SKOPJE 12
MAX&CO T.C.RAMSTOR SKOPJE 12
GERRY WEBER T.C.RAMSTOR SKOPJE 12
LIU JO T.C.RAMSTOR SKOPJE 12
PINKO -BUTIK T.C.RAMSTOR SKOPJE 12
PENNY BLACK T.C.RAMSTOR SKOPJE 12
OLTRE T.C.RAMSTOR SKOPJE 12
FIORELLA RUBINO T.C.RAMSTOR SKOPJE 12
MANGO G.T.C. 1 KAT SKOPJE 6 rati bez kamata
SITI MOL SKOPJE 6 rati bez kamata
FASHION FRIENDS SITI MOL SKOPJE 6 rati bez kamata
REPLAY SITI MOL SKOPJE 6 rati bez kamata
SUPERDRY SITI MOL SKOPJE                   6 rati bez kamata
LEVI'S                     SITI MOL           SKOPJE                   6 rati bez kamata
SPRINGFIELD                T.C.RAMSTOR-PRIZ.  SKOPJE                   6 rati bez kamata
SITI MOL SKOPJE                   6 rati bez kamata
T.C.SUMA KUMANOVO                 6 rati bez kamata
FG GRUP ADRIATIK ONLINE   ON LINE            SKOPJE                   6 rati bez kamata
ZARA                      SITI MOL  SKOPJE                   6
MASSIMO DUTTI             SITI MOL SKOPJE                   6
STRADIVARIUS              SITI MOL  SKOPJE                   6
PULL&BEAR                 SITI MOL   SKOPJE                   6
BERSHKA                   SITI MOL SKOPJE                   6
CITY FASHION WOMAN        SITI MOL  SKOPJE                   12
FASHION HOUSE NIKOLA VAPCAROV 1/1 SKOPJE                   12
TWIN SET                 NIKOLA VAPCAROV 1/1 SKOPJE                   12
MONA                      SITI MOL  SKOPJE                   6 rati bez kamata; 12 rati
11 OKTOMVRI BR.3   SKOPJE                   6 rati bez kamata; 12 rati
G.T.C.PRIZEMJE  SKOPJE                   6 rati bez kamata; 12 rati
TOM TAILOR                SITI MOL           SKOPJE                   6
KAPITOL MOL        SKOPJE                   6
T.C.RAMSTOR        SKOPJE                   6
PALMA MOL          TETOVO                   6
KOTON                     T.C.RAMSTOR        SKOPJE                   6
KAPITOL MOL  SKOPJE                   6
SITI MOL  SKOPJE                   6
BENETTON            G.T.C. PRIZEMJE    SKOPJE                   6
SISLEY                    G.T.C.PRIZEMJE  SKOPJE                   6
BELA    SITI MOL  SKOPJE                   6
G.T.C.1 KAT  SKOPJE                   6
T.C.BUNJAKOVEC SKOPJE                   6
MAKPRIMAT                 G.T.C. PRIZEMJE    SKOPJE                   6
MOTIVI                    SITI MOL SKOPJE                   12
EVROAZIJA                 G.T.C. 1 KAT        SKOPJE                   6
G.T.C.PRIZEMJE     SKOPJE                   6
AXEL             G.T.C. 1 KAT       SKOPJE                   6 rati bez kamata
MARSHAL TITO 131   BITOLA                   6 rati bez kamata
TALLY WEIJL               SITI MOL  SKOPJE                   6
TREND FESHN               SITI MOL SKOPJE                   6
GRUPPO FIORI              T.C.RAMSTOR  SKOPJE                   6
BEBEL FESHN LUJ PASTER 19/1-00 SKOPJE                   6
29TI NOEMVRI 17/21 SKOPJE                   6
PARTIZANSKI ODREDI SKOPJE                   6
DJON KENEDI 9 A ZG SKOPJE                   6
T.C.BISER 1 KAT    SKOPJE                   6
KUMANOVO           KUMANOVO                 6
KAZA MODA                 SV.KIRIL I METODIJ SKOPJE                   6
S-MARKET FESHN            RADOVAN KOVACHEVIK SKOPJE                   6
RUMOR NAUM NAUMOVSKI BORCE 50 SKOPJE                   6
OKITEKS                   50-TA DIVIZIJA BR. 12 SKOPJE                   6
V.I.P. T.C.ZHIVKO BRAJKOVSKI 3 SKOPJE                   6
P.S.FESHN-JANTAR          G.T.C. 1 KAT     SKOPJE                   6
Y LONDON                  T.C.RAMSTOR  SKOPJE                   6
GROMBI                    G.T.C. SKOPJE                   6
PJUR BUTIK                KLIMENT OHRIDSKI 4 SKOPJE                   6
ADA GATI                  G.T.C. 1 KAT       SKOPJE                   6
8-MI SEPTEMVRI BR. 34 VELES                    6
MILA     T.C.BISER  SKOPJE                   6
NBB FASHION TRADE         SITI MOL SKOPJE                   6
EAGLE   G.T.C.PRIZEMJE SKOPJE                   6
VASIDORA       G.T.C.PRIZEMJE     SKOPJE                   6
KOCHO RACIN BR.1   SKOPJE                   6
KRUSHEVSKI PAT BB PRILEP 6
M.TITO BB RAMSTOR L.6 TETOVO                   6
ELENA LUKA                IVO LOLA RIBAR BR. 132 SKOPJE                   6
MARSHAL TITO BR.20 STRUMICA                 6
SHIZIK NA RIZIK VASIL GLAVINOV BR. 10 SKOPJE                   6
PERLA-R G.T.C. PRIZEMJE    SKOPJE                   6
OBSESSION G.T.C.1 KAT SKOPJE                   6
FOR LADY                  DAME GRUEV BR.5    SKOPJE                   6
HAPPENING                 P.ODREDI 153 V.2 L SKOPJE                   6
DEFAKTO                   SITI MOL           SKOPJE                   6
BLU PETROL 2  T.C.BISER PRIZEMJE SKOPJE                   6
PRCHLA PARTIZANSKI ODREDI SKOPJE                   6
NANA T.C.RAMSTOR 1 KAT  SKOPJE                   6
ATELJE KOKEV              MARSHAL TITO BR.51 SKOPJE                   12
DRAMA-KNEZ                MAJAKOVSKI BR.11/1 SKOPJE                   6
NEW FASHION BREND         KLIMENT OHRIDSKI 1 OHRID                    6
LA GARAZH KLIMENT OHRIDSKI 2 OHRID                    6

Оутлет Адреса Град Рати
CITY OUTLET/CM DELTA      VASIL GLAVINOV BR. SKOPJE                   12
MAGNETIK-AUTLET           VASIL GLAVINOV 3/1 SKOPJE                   12
G.T.C.1 KAT        SKOPJE                   12
FASHION GROUP ADR./OUTLET G.T.C. KAT 1       SKOPJE                   6 rati bez kamata
CITY FASHION-OUTLET       T.C.BEVERLI HILS   SKOPJE                   12

Diners Club и Вие – Создадени еден за друг!

 
 
ОСТАНАТИ ПРОМОЦИИ
 
ПОПУСТИ и РАТИ БЕЗ КАМАТА во SPORT VISION
22.02.2021
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во СЕТЕК!
19.02.2021
 
 
Готовина на РАТИ и ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ!
19.02.2021
 
 
OUTLET акција со Diners Club!
19.02.2021
 
 
10% ПОПУСТ со Diners Club
08.02.2021
 
 
15% ПОПУСТ со Diners Club
08.02.2021
 
 
До 70% ПОПУСТ со Diners Club
08.02.2021
 
 
До 30% ПОПУСТ со Diners Club
08.02.2021
 
 
GARAGE SALE во Ramstore Mall
04.02.2021
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА ВО НЕПТУН
02.02.2021
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА ВО НЕПТУН
02.02.2021
 
 
Новина во начинот на фактурирање, од 1 јануари Вашата сметка еднаш месечно
29.12.2020
 
 
Готовина на рати и одложено плаќање!
28.12.2020
 
 
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во АНХОЧ
25.12.2020
 
 
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во ТЕХНОМАРКЕТ
25.12.2020
 
 
Од Божиќ до Божиќ
25.12.2020
 
 
Пазарете на РАТИ БЕЗ КАМАТА и ПЛАЌАЈТЕ ОДЛОЖЕНО!
25.12.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во Нептун
23.12.2020
 
 
Уживајте во зимата и избегајте од секојндевието!
21.12.2020
 
 
Споделете бесценети моменти со саканите и наздравете за успесите!
21.12.2020
 
 
Најдобар подарок е оној кој е одбран со љубов и внимание!
21.12.2020
 
 
Аплицирајте за промотивна Динерс Клуб картичка
16.12.2020
 
 
12 РАТИ и до -30% ПОПУСТ во Benetton и Sisley!
14.12.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во ТОП ШОП
10.12.2020
 
 
Новогодишен декор со Diners Club!
09.12.2020
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Нептун
02.12.2020
 
90 дена ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ + 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Сетек
02.12.2020
 
 
КЕШ НА РАТИ И ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
27.11.2020
 
 
Black Friday со Diners Club!
27.11.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ
25.11.2020
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во СЕТЕК!
18.11.2020
 
 
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во ЕЛЕКТРОМЕТАЛ
16.11.2020
 
 
Outlet акција со Diners Club!
12.11.2020
 
 
Дишете чист и здрав воздух со Динерс Клуб
04.11.2020
 
 
СОВРШЕН ДОМ СО DINERS CLUB
03.11.2020
 
 
Пневматици на РАТИ + ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
02.11.2020
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА + ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
27.10.2020
 
 
Онлајн шопинг во Okaidi на 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА
22.10.2020
Брендот за деца Okaidi со нова онлајн продавница - www.okaidi.com.mk.
Купувајте квалитетни и модерни парчиња облека за деца на 6 РАТИ БЕЗ ...
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Нептун
19.10.2020
 
 
Пазарете на РАТИ БЕЗ КАМАТА!
15.10.2020
 
 
Динерс Клуб Ве советува
09.10.2020
 
 
СРЕЌНА САБОТА со Diners Club!
09.10.2020
 
 
Вложете во квалитетно образование!
08.10.2020
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Сетек
05.10.2020
 
 
HAPPY WEEK во НЕПТУН
30.09.2020
 
 
КЕШ НА РАТИ И ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
28.09.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ + 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
24.09.2020
 
 
12 рати без камата во Sport Vision и Sport Reality
21.09.2020
 
 
Плаќајте одложено на РАТИ со Diners Club!
18.09.2020
 
 
Саем на книга и 6 рати со Динерс Клуб
09.09.2020
 
 
Happy цени во Нептун и 24 рати без камата со Diners Club!
09.09.2020
 
Back to school со Нептун и Diners Club!
21.08.2020
 
 
КЕШ НА РАТИ И ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
28.07.2020
 
 
HAPPY WEEK акција во Neptun!
20.07.2020
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во СЕТЕК
17.07.2020
 
120 ДЕНА ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во Neptun
06.07.2020
 
 
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Електрометал и Меркур
06.07.2020
 
 
РЕНОВИРАЈТЕ СЕГА, ПЛАЌАЈТЕ ОД ОКТОМВРИ
06.07.2020
 
 
ЛЕТО ДОМА, ВО НАШАТА МАКЕДОНИЈА
06.07.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во Top Shop
06.07.2020
 
 
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во автошкола Мобилити
03.07.2020
 
 
12 РАТИ во Comodita Home
02.07.2020
 
 
САЛОНИ ЗА УБАВИНА
25.06.2020
 
 
ГУМИ НА РАТИ ПО НАМАЛЕНИ ЦЕНИ
16.06.2020
 
 
КУПИ СЕГА, ПЛАЌАЈ ОД СЕПТЕМВРИ
11.06.2020
 
 
ДЕНОВИ ЗА УРБАНИ МАЖИ
11.06.2020
 
 
КЕШ НА РАТИ И ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ
11.06.2020
 
 
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА
11.06.2020
 
ДЕНОВИ РЕЗЕРВИРАНИ ЗА ДАМИТЕ
11.06.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ВРАЌАЊЕ ОД 30 ДЕНА НА ГОТОВИНА НА РАТИ
29.05.2020
 
 
HAPPY WEEK во НЕПТУН
26.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во ТОП ШОП
26.05.2020
 
 
ВОЗИ СЕГА, ПЛАЌАЈ ОД 15 ЈУЛИ
26.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена во CM Delta
18.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена во Fashion Group
18.05.2020
 
 
ЧЕВЛИ на РАТИ и ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена
18.05.2020
 
 
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена во Magnetik
18.05.2020
 
 
Попусти и 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Sport Vision
29.04.2020
 
 
Јавна понуда за промена на договорни услови
27.04.2020
 
 
Купувај од дома на 12 рати во НЕПТУН
22.04.2020
Отсега купувајте од дома брзо, лесно и безбедно на www.neptun.mk или преку Neptun мобилната апликација на 12 РАТИ со Вашата Diners Club картичка.
...
 
 
Online шопинг на 6 рати без камата и до 30% попуст
04.04.2020
 
 
Купувај онлајн до 12 рати во Аnhoch
02.04.2020
 
 
Динерс Клуб ве советува
11.03.2020
 
 
Очила за сонце во Dioptra на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
19.02.2020
 
 
ОДБЕРЕТЕ ИДЕАЛЕН ЧАСОВНИК
10.02.2020
 
 
ПОДАРЕТЕ СО ЉУБОВ, ПОДАРЕТЕ ВЕЧНОСТ
10.02.2020
 
 
КУЛТУРНИ НАСТАНИ со DINERS CLUB
10.02.2020
 
 
ДИШЕТЕ ЧИСТ ВОЗДУХ
15.01.2020
 
 
ПАТУВАЈТЕ БЕЗБЕДНО
15.01.2020
 
 
Време е за вежбање
15.01.2020
 
 
САЛОНИ ЗА УБАВИНА
15.01.2020
 
 
Зимска опрема со Diners Club
15.01.2020
 
 
Спортска опрема на рати
15.01.2020
 
 
ЗИМУВАЊЕ НА РАТИ СО DINERS CLUB
11.12.2019
 
 
ПРАЗНИЧЕН ШОПИНГ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА единствено со Diners Club!
11.12.2019
 
 
ПОДАРОК ЗА СЕКОГО
11.12.2019
 
 
Пазарете од дома
08.11.2019
 
 
Внесете топлина во домот
08.11.2019
 
 
МАРКЕТИ ЗА ХРАНА
03.10.2019
 
 
БЕЛА ТЕХНИКА НА РАТИ
11.09.2019
 
 
Уживајте во шопингот - POINT RETAIL PARK
24.07.2019
 
 
ИСТРАЖИ ЈА МАКЕДОНИЈА
08.07.2019
 
 
КЕШ НА РАТИ
08.07.2019
 
 
Велосипеди
09.05.2019
 
 
Автошколи на рати
09.05.2019
 
 
Културни настани со Динерс Клуб
09.05.2019
 
 
Долна облека
24.04.2019
 
 
Обувки
24.04.2019
 
 
Часовници
24.04.2019
 
 
Накит
24.04.2019
 
 
Accessories
24.04.2019
 
 
Бутици за мажи
24.04.2019
 
 
Предлог outdoor активност
09.04.2019
 
 
Спортска опрема
09.04.2019
 
 
Уредување на дворот
09.04.2019
 
 
Накит и часовници
04.03.2019
 
 
Парфимерии
04.03.2019
 
 
Женски велосипеди
04.03.2019
 
 
Цвеќари
04.03.2019
 
 
ПРОДАВНИЦИ ЗА ПИЈАЛОЦИ
12.02.2019
 
 
ВНЕСЕТЕ СВЕТЛИНА ВО ДОМОТ
11.02.2019
 
 
ИСПОЛНЕТЕ ГО ЖИВОТОТ СО МУЗИКА
11.02.2019
 
 
Сигурна иднина со Diners Club и Кроациа Осигурување - Живот
21.01.2019
 
 
Одморете во Маврово со Diners Club
21.01.2019
 
 
Наполнете ја Вашата трпеза и плаќајте до 6 РАТИ!
26.12.2018
 
 
Купувајте до 12 рати во Gant, Tommy Hilfiger и Ralph Lauren
19.12.2018
 
 
Чувајте го здравјето
05.11.2018
 
 
СЕЗОНА НА ГРЕЕЊЕ
05.10.2018
 
 
ДОНИРАМЕ ЗАЕДНО
05.10.2018
 
 
Безгрижни патувања со ПСС на 12 рати
29.06.2018
 
 
Патувајте низ Македонија со Динерс Клуб
29.06.2018
 
 
Режиски трошоци на рати
25.06.2018
 
 
Одберете ја својата дестинација
06.06.2018
 
 
За безгрижен одмор
05.06.2018
 
 
Започнете го возачкото искуство
05.06.2018
 
 
Патувајте со стил
05.06.2018
 
 
Плаќајте на рати во специјалистички лабаратории со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Викенд на планина со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Училишта за обука и странски јазици со Динерс Клуб
11.01.2018
 
 
Плаќајте во игротеки со Вашата Динерс Клуб картичка
10.01.2018
 
 
Прекрасното Маврово ве чека
01.01.2018
 
 
Купувајте на 6 рати без камата во Маша и Медо
22.12.2017
 
 
Омилена македонска викенд дестинација
04.08.2017
 
 
Очила за сонце на рати
06.06.2017
 
 
Платете со Вашата Динерс Клуб картичка во poklon.mk
24.04.2017
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter