Продажни места
 
 
 
 
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА НА HAPPY ЦЕНИ ВО НЕПТУН
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА со Diners Club на сите производи на Happy цени во Нептун.
Понесете ја Вашата Diners Club картичка и искористете ја оваа поволност до 22.04.2019.

Продажно место Адреса Град Телефон
NEPTUN MK PETAR P.NJEGOSH 14 BITOLA 047 -242-114
NEPTUN MK ATANASIE ILIKJ BR. DEBAR 046 -842333
NEPTUN MK BUL.GEVGELIJA BR.3 GEVGELIJA 034 -211-015
NEPTUN MK SEDEK KOSTOVSKI BR GOSTIVAR 042 -221700
NEPTUN MK ZAPADEN BULEVAR BB KAVADARCI 043 -410-073
NEPTUN MK INDUSTRISKA BR.16 KICHEVO 045 -220-006
NEPTUN MK STEVO TEODOSIEVSKI KOCHANI 033 -270-863
NEPTUN MK SV.JOAKIM OSOGOVSKI KRIVA PALANKA 031 -444032
NEPTUN MK MOSHA PIJADE ZGR.1 KUMANOVO 031 -439-737
NEPTUN MK PARTIZANSKA BR.26 NEGOTINO 043 -400909
NEPTUN MK 15-TI KORPUS BB OHRID 046 -231-440
NEPTUN MK SOTKA GORGIOSKI BB PRILEP 048 -416 617
NEPTUN MK NAUM NAUMOVSKI BOR RADOVISH 032 -630-619
NEPTUN MK NAUM VASILEVSKI BR RESEN 047 -454000
NEPTUN MK PARTIZANSKA BR.35 SHTIP 032 -382-123
NEPTUN MK AMINTA TRETI/GRADS SKOPJE 02  -3220810
NEPTUN MK PERO NAKOV BR.106 SKOPJE 02  -2524713
NEPTUN MK SITI MOL L.228 SKOPJE 071 -381 204
NEPTUN MK KJEMAL SEJFULA BR. SKOPJE 071-381 558
NEPTUN MK UL.2 BR.6 SARAJ SKOPJE 071-381 159
NEPTUN MK POPOVO BLATO STRUGA 046 -781580
NEPTUN MK LENINOVA BB STRUMICA 034 -330017
NEPTUN MK KARPOSHEVA BR.1 SVETI NIKOLE 032 -440444
NEPTUN MK BORIS KIDRICH BR.1 TETOVO 044 -353050
NEPTUN MK NADA BUTNIKOSHAROV  VELES 043 -212-400

Diners Club и Вие – Создадени еден за друг!
 
 
ОСТАНАТИ ПРОМОЦИИ
 
Најавете го вашето патување
24.07.2019
 
 
Уживајте во шопингот - POINT RETAIL PARK
24.07.2019
 
 
Сезонско намалување во Scout
24.07.2019
 
 
Патувајте удобно
24.07.2019
 
 
Лето без диоптрија, лето на спомени!
24.07.2019
 
 
ГАЏЕТИ ЗА НА ПЛАЖА
08.07.2019
 
 
ОЛАДЕТЕ СЕ ОВА ЛЕТО!
08.07.2019
 
 
КЕШ НА РАТИ
08.07.2019
 
 
МАРКЕТИ ЗА ХРАНА
08.07.2019
 
 
ИСТРАЖИ ЈА МАКЕДОНИЈА
08.07.2019
 
 
ОХРИДСКО ЛЕТО
08.07.2019
 
 
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Морион
31.05.2019

Morion (www.morion.mk)  нуди безвременски, уникатни и драгоцени парчиња накит при чија изработка се внимава и на најситните детали. Совршена ...

 
 
Автошколи на рати
09.05.2019
 
 
Велосипеди
09.05.2019
 
 
Културни настани со Динерс Клуб
09.05.2019
 
 
Обувки
24.04.2019
 
 
Женски бутици
24.04.2019
 
 
Lounge барови и ресторани
24.04.2019
 
 
Бутици за мажи
24.04.2019
 
 
Accessories
24.04.2019
 
 
Часовници
24.04.2019
 
 
Долна облека
24.04.2019
 
 
Накит
24.04.2019
 
 
Спортска опрема
09.04.2019
 
 
Уредување на дворот
09.04.2019
 
 
Предлог outdoor активност
09.04.2019
 
 
Женски велосипеди
04.03.2019
 
 
Накит и часовници
04.03.2019
 
 
Парфимерии
04.03.2019
 
 
Цвеќари
04.03.2019
 
 
ПОНУДА НА РЕСТОРАНИ
13.02.2019
 
 
ПРОДАВНИЦИ ЗА ПИЈАЛОЦИ
12.02.2019
 
 
ВНЕСЕТЕ СВЕТЛИНА ВО ДОМОТ
11.02.2019
 
 
ИСПОЛНЕТЕ ГО ЖИВОТОТ СО МУЗИКА
11.02.2019
 
 
Сигурна иднина со Diners Club и Кроациа Осигурување - Живот
21.01.2019
 
 
Време е за вежбање
21.01.2019
 
 
Одморете во Маврово со Diners Club
21.01.2019
 
 
Прочистувачи на воздух на 12 рати
21.01.2019
 
 
Наполнете ја Вашата трпеза и плаќајте до 6 РАТИ!
26.12.2018
 
 
Купувајте до 12 рати во Gant, Tommy Hilfiger и Ralph Lauren
19.12.2018
 
 
Чувајте го здравјето
05.11.2018
 
 
Се за Вашиот дом
05.11.2018
 
 
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО
05.10.2018
 
 
ДОНИРАМЕ ЗАЕДНО
05.10.2018
 
 
СЕЗОНА НА ГРЕЕЊЕ
05.10.2018
 
 
Патувајте низ Македонија со Динерс Клуб
29.06.2018
 
 
Безгрижни патувања со ПСС на 12 рати
29.06.2018
 
 
Плаќајте во Автошкола Мобилити на 12 рати без камата
29.06.2018

Професионално и безбедно прво возачко искуство во Автошкола Мобилити, кое можете да го имате на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА само со Вашата Diners ...

 
 
Режиски трошоци на рати
25.06.2018
 
 
Одберете ја својата дестинација
06.06.2018
 
 
Започнете го возачкото искуство
05.06.2018
 
 
Патувајте со стил
05.06.2018
 
 
За безгрижен одмор
05.06.2018
 
 
Плаќајте на рати во специјалистички лабаратории со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Викенд на планина со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Училишта за обука и странски јазици со Динерс Клуб
11.01.2018
 
 
Плаќајте во игротеки со Вашата Динерс Клуб картичка
10.01.2018
 
 
Прекрасното Маврово ве чека
01.01.2018
 
 
Купувајте на 6 рати без камата во Маша и Медо
22.12.2017
 
 
Омилена македонска викенд дестинација
04.08.2017
 
 
Очила за сонце на рати
06.06.2017
 
 
Платете со Вашата Динерс Клуб картичка во poklon.mk
24.04.2017
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter