Продажни места
 
 
 
 
 
 
Одмор од соништата со Динерс Клуб
 
 

Изберете дестинација од соништата и платете до 12 РАТИ само со Вашата Diners Club картичка.
Погледнете ги сите Туристички агенции тука:

Назив Адреса Телефон Рати
PILOT TRAVEL М.Х. Јасмин ББ Скопје 02 3231446 12
JK TRAVEL П. Одреди бр.66/б-2 Скопје 02 6149899 6 рати без камата
Ванчо Прќе 121 Л Штип 076 255 191
Д. Радосавјевиќ 2 Битола 047 220 248
KONDOR Бојмија бр.8 Скопје 02 2463774 12
FIBULA AIR TRAVEL Никола Вапцаров 22 Скопје 02 3238082 12
Македонија бр.21 Скопје 02 3116865
NJU VEJS OF TRAVEL Климент Охридски бр.3 Скопје 02 3232234 12
FALKON TRAVEL Велко Влаховиќ бр.22 Скопје 02 2455559 12
ETC TRAVEL  Васил Главинов бр.3 Скопје 02 3216100 12
BTI MACEDONIA Благоја Страчков 17 Скопје 02 3216370 12
MAGELAN 2 27 Март бр.3 Скопје 02 3109448 12
TIME TO TRAVEL Орце Николов 101/1 Скопје 02 3232992 12
TERRA TRAVEL SKAJ Луј Пастер 9 Скопје 02 3100199 12
PAPILON М.Т. Гологанов 39/2 Скопје 02 3123477 12
VOJAZHER TURISTIK SERVIS Д. Чуповски бр.26 Скопје 02 3222260 12
AURORA TURS Никола Вапцаров бр.12 Скопје 02 3201213 12
ГТЦ 13-ти Ноември лок.4 Скопје 02 2463838
MAKEDONIJA SOOBRAKJAJ Никола Вапцаров бр.12/1 Скопје 02 3292155 12
Нова Автоб. Станица Скопје 02 2402388
TRAVITI Орце Николв бр.10 Скопје 078 257 894 12
SITI TRAVEL ДТЦ Палома Бјанка л.7 Скопје 02 3212203 12
IN TRAVEL Димитрија Чуповски 26 Скопје 02 3121551 12
PET-T.A. Никола Вапцаров бр.12 Скопје 02 3222201 12
NET-BAJ Даме Груев бр.2 Скопје 02 3216422 12
RULE TURS  Никола Карев 20 Скопје 02 2402527 6
VAIKIKI TRAVEL Франклин Рузвелт 5 Скопје 02 3063630 12
SKAUT Даме Груев бр.7 Л0 Скопје 02 3232611 12
STAF TRAVEL Иван Козаров 43 Скопје 02 2774371 12
VAS TOUR OPERATOR  Васил Главинов 14/2-6 Скопје 02 6149955 12 рати без камата
SAVATOURS Велко Влаховиќ бр.7 Скопје 02 3116177 12
AGENTUR Рузвелтова 5А лок.7 Скопје 02 3091108 6
SKOPJE TOURS Томе Арсовски бр.4 Скопје 02 3135077 12
MAKSIMA TURS Бул. Јане Сандански 82 Скопје 02 6091105 12
DALAS TRAVEL Дебарца 29 Скопје 071 236 241 12
AVIO TRAVEL CENTER Ѓуро Ѓаковиќ 16  Скопје 02 6156110 12
EL MUNDO П. Одреди 62А 1/001  Скопје 02 3051748 12
JET-SET TRAVEL Васил Главинов 16/2-7  Скопје 02 6121781 12
TRAVEL SOLUSHN В. Ѓоргов 16 Зебра  Скопје 02 3209865 12
TEABO Илинденска 42/1-1  Скопје 02 3221451 12
KINISSI Ленинова 46  Скопје 02 5110333 12
ELIT TRAVEL Велко Влаховиќ 22 А  Скопје 02 3224388 12
OK TRAVEL Пандил Шишков бр.4-7  Скопје 02 3231700 12
PUTNIK ALTA TURIST Максим Горки 31 А  Скопје 02 3232402 12
LAGUNA DZET PLUS Гоце Делчев бр.23 Струмица 034 552250 12
VIS POJ Мак. Просветители бр.7 Охрид 046 255600 12
DELFINO TRAVEL Илинденска бр.3/1  Скопје 02 3111214 12
ZULU TRAVEL Моша Пијаде бр.14  Куманово 071 819 810 12
TROPIKAL ТЦ Беверли Хилс  Скопје 02 3231055 12
BISER TRAVEL Водњанска бр.18 л  Скопје 02 2400277 12
NOA TURS Наум Наумовски Борче 50  Скопје 02 3077957 12
BEST TRAVEL Битпазарска бр.38  Скопје 02 3133378 12
VIA TRAVEL TIM ТЦ Буњаковец кат.1 л.38  Скопје 02 3109904 12
AMBASADOR Никола Вапцаров 7-13  Скопје 02 3129129 12
VARDAR EKSPRES TRAVEL ул.343 бр.13  Скопје 02 3118263 12
BELECA TRAVEL В.С. Бато бр.3  Скопје 02 2430432 12

Diners Club и Вие – Создадени еден за друг!
 
 
ОСТАНАТИ ПРОМОЦИИ
 
Време е за вежбање
21.01.2019
 
 
Одморете во Маврово со Diners Club
21.01.2019
 
 
Прочистувачи на воздух на 12 рати
21.01.2019
 
 
Сигурна иднина со Diners Club и Кроациа Осигурување - Живот
21.01.2019
 
 
Наполнете ја Вашата трпеза и плаќајте до 6 РАТИ!
26.12.2018
 
 
Купувајте до 12 рати во Gant, Tommy Hilfiger и Ralph Lauren
19.12.2018
 
 
Попусти и подароци во Камник Вина
17.12.2018
 
 
6 РАТИ и подарок во City Zoo Plus
04.12.2018
 
 
Културни настани
05.11.2018
 
 
Одржувајте ја добрата форма
05.11.2018
 
 
Новите колекции пристигнаа
05.11.2018
 
 
Се за Вашиот дом
05.11.2018
 
 
Чувајте го здравјето
05.11.2018
 
 
ДОНИРАМЕ ЗАЕДНО
05.10.2018
 
 
СЕЗОНА НА ГРЕЕЊЕ
05.10.2018
 
 
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО
05.10.2018
 
 
PSS
05.10.2018
 
 
Патувајте низ Македонија со Динерс Клуб
29.06.2018
 
 
Плаќајте во Автошкола Мобилити на 12 рати без камата
29.06.2018

Професионално и безбедно прво возачко искуство во Автошкола Мобилити, кое можете да го имате на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА само со Вашата Diners ...

 
 
Купувајте во Cosmo Tinex на 6 рати
29.06.2018
 
 
Безгрижни патувања со ПСС на 12 рати
29.06.2018
 
 
Режиски трошоци на рати
25.06.2018
 
 
Одберете ја својата дестинација
06.06.2018
 
 
Патувајте со стил
05.06.2018
 
 
Започнете го возачкото искуство
05.06.2018
 
 
За безгрижен одмор
05.06.2018
 
 
Велосипеди на рати
10.04.2018
 
 
Да наздравиме со чаша вино...
19.03.2018
 
 
Ресторани со ексклузивни попусти за Diners club членовите
19.03.2018
 
 
Цвеќари со попусти и рати
19.03.2018
 
Парфимерии со попусти и рати
19.03.2018
 
 
Технички преглед за Вашето возило на рати
06.02.2018
 
 
Викенд на планина со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Плаќајте на рати во специјалистички лабаратории со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Училишта за обука и странски јазици со Динерс Клуб
11.01.2018
 
 
Плаќајте во игротеки со Вашата Динерс Клуб картичка
10.01.2018
 
 
Прекрасното Маврово ве чека
01.01.2018
 
 
Купувајте на 6 рати без камата во Маша и Медо
22.12.2017
 
 
Спортска опрема на рати
07.12.2017
 
 
Мебел до 12 рати
08.11.2017
 
 
Во пресрет на зимата ... 3 чекори до совршено здравје
06.11.2017
 
Купете училишен прибор со Вашата Динерс Клуб картичка
06.09.2017
 
 
6 рати без камата во Просветно Дело
23.08.2017
 
 
Омилена македонска викенд дестинација
04.08.2017
 
 
Очила за сонце на рати
06.06.2017
 
 
Платете со Вашата Динерс Клуб картичка во poklon.mk
24.04.2017
 
 
6 рати без камата во Диоптра
04.04.2017
 
 
Купувајте на 6 рати без камата во LIQUI MOLY
10.03.2017
 
 
6 рати без камата во Sigma Jewelry
07.03.2017
 
 
3 рати без камата во Биотек лабараторија
01.02.2017
 
 
Осигурајте безгрижно секојдневие со Вашата Динерс Клуб Картичка
02.12.2016
 
 
Diners Club iOS & Android aпликација
07.11.2016
 
 
Гориво на МЕСЕЧНИ РАТИ
04.11.2016
 
 
РАТИ БЕЗ КАМАТА во игротека Имагинариум!
01.11.2016
 
 
3 рати без камата во Рамстор маркетот
01.11.2016
 
 
Плаќајте во Ателје Кокев до 12 рати
23.09.2016
 
 
Плаќајте на три рати во Jumbo
23.09.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Bitsiani
23.09.2016
 
 
12 рати без камата во Триглав
06.06.2016
 
 
Разубавување и релаксација на рати
09.05.2016
 
 
6 рати без камата во LTB
29.04.2016
 
 
Санитарии на рати без камата
19.04.2016
 
 
Плаќајте на 6 рати во Евросет
04.04.2016
 
 
6 рати без камата во Women’s Secret
04.04.2016
 
 
Купувајте до 6 рати во Tom Tailor
04.04.2016
 
 
6 рати без камата во Цајс Монокл
03.04.2016
 
 
6 рати без камата во Megasport
31.03.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА вo Mango
17.03.2016
 
 
Купувајте на 6 рати во Крш
17.03.2016
 
 
6 рати без камата во Tea Colors
17.03.2016
 
 
Плаќање до 12 рати во Adidas/ Urban X store
17.03.2016
 
 
Донирани јајце клетки, новитет на Одделот за ИВФ во Аџибадем Систина
17.03.2016
 
 
Авто Школи на 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА!
22.02.2016
 
 
Купувајте на 6 рати во Inditex
17.02.2016
 
 
6 рати без камата во Geox
17.02.2016
 
 
6 рати без камата во Мона
17.02.2016
 
 
6 рати без камата во Parfois
11.02.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Sport Vision
21.01.2016
 
 
Купувајте до 12 рати во Спорт М
21.01.2016
 
 
Плаќајте до 6 рати во Попова Шапка
21.01.2016
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter