Продажни места
 
 
 
 
 
 
Режиски трошоци на рати
 
 
Динерс Клуб Ви го олеснува плаќањето на сметките за струја и греење со тоа што имате можност за плаќање до 6 рати во сите наплатни пунктови на ЕВН и до 3 рати во сите наплатни пунктови на БЕГ.
 
Дополнително, со задоволство Ве известуваме дека овие режиски трошоци можете да ги платите и без да го напуштите удобството на Вашиот дом. Посетете ги страните на ЕВН на следниов линк или БЕГ на следниов линк и со едноставно логирање платете ги сметките електронски со Вашата Динерс Клуб картичка. Сметките за струја можете да ги плаќање до 6 рати и по електронски пат. 

Наплатни пунктови ЕВН Адреса Град
ЕВН- Ѓорче Петров  Виа Игнација бр.4  Скопје
ЕВН-ГТЦ  ГТЦ приземје  Скопје
ЕВН  Босна и Херцеговина бб  Скопје
ЕВН Охрид  Мак.Просветителие  Охрид
ЕВН-Битола  Столарска бб  Битола
ЕВН -Гевгелија  7-ми ноември бр.53  Гевгелија
ЕВН-Кичево  Методија Стефановски бр.1  Кичево
ЕВН-Кочани  Гоце Делчев бр.1  Кочани
ЕВН-Куманово  Доне Божинов бр.1  Куманово
ЕВН-Штип  Партизанска бб  Штип
ЕВН-Струга  Безистен-Маршал Тито  Струга
ЕВН-Струмица  Балканска бр.18  Струмица
ЕВН-Тетово  Илинденска бб  Тетово
ЕВН-Гостивар  Гоце Делчев бр.45  Гостивар
ЕВН Кавадарци  Блажо Алексов бб  Кавадарци
ЕВН-Прилеп  Борка Утот 1-а  Прилеп
ЕВН-Куманово 2  М.Тито бр.79  Куманово
ЕВН-Дебар  Вељко Влаховиќ бб  Дебар
ЕВН-Струга  Кеј 8-ми Ноември  Струга

 Наплатни пунктови БЕГ  Адреса  Град
 Снабдување Запад  Лондонска бр.8  Скопје
 Снабдување Исток  Јане Сандански бр.49  Скопје
 Снабдување Центар  Партизански Одреди бр.22  Скопје

 
 
ОСТАНАТИ ПРОМОЦИИ
 
Велосипеди и опрема на 12 рати и дополнителен попуст од 10%
13.02.2018
 
Ресторани со ексклузивни попусти за Diners club членовите
07.02.2018
 
 
Технички преглед за Вашето возило на рати
06.02.2018
 
 
Купувајте на РАТИ во маркетите
05.02.2018
 
 
Плаќање на 24 рати без камата
26.01.2018
 
 
Плаќајте во фитнес&спа центри на рати
17.01.2018
 
 
Викенд на планина со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Плаќајте на рати во специјалистички лабаратории со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Училишта за обука и странски јазици со Динерс Клуб
11.01.2018
 
 
Плаќајте во игротеки со Вашата Динерс Клуб картичка
10.01.2018
 
 
Прекрасното Маврово ве чека
01.01.2018
 
 
Купувајте на 6 рати без камата во Маша и Медо
22.12.2017
 
 
Спортска опрема на рати
07.12.2017
 
 
Мебел до 12 рати
08.11.2017
 
 
Во пресрет на зимата ... 3 чекори до совршено здравје
06.11.2017
 
Пневматици на рати без камата
27.10.2017
 
 
Патни торби
22.09.2017
 
 
Купете училишен прибор со Вашата Динерс Клуб картичка
06.09.2017
 
 
6 рати без камата во Просветно Дело
23.08.2017
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во B-Watch
09.08.2017
 
 
Омилена македонска викенд дестинација
04.08.2017
 
 
Аптеки на рати
05.07.2017
 
 
Очила за сонце на рати
06.06.2017
 
 
Платете со Вашата Динерс Клуб картичка во poklon.mk
24.04.2017
 
 
6 рати без камата во Диоптра
04.04.2017
 
 
Купувајте на 6 рати без камата во LIQUI MOLY
10.03.2017
 
 
6 рати без камата во Sigma Jewelry
07.03.2017
 
 
3 рати без камата во Биотек лабараторија
01.02.2017
 
 
12 рати без камата во Техномаркет
16.01.2017
 
 
Автоделови и галантерија на рати
02.12.2016
 
 
Осигурајте безгрижно секојдневие со Вашата Динерс Клуб Картичка
02.12.2016
 
 
Diners Club iOS & Android aпликација
07.11.2016
 
 
Гориво на МЕСЕЧНИ РАТИ
04.11.2016
 
 
3 рати без камата во Рамстор маркетот
01.11.2016
 
 
РАТИ БЕЗ КАМАТА во игротека Имагинариум!
01.11.2016
 
 
Културни настани со Динерс Клуб
04.10.2016
 
 
Плаќајте во Ателје Кокев до 12 рати
23.09.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Bitsiani
23.09.2016
 
 
Плаќајте на три рати во Jumbo
23.09.2016
 
 
12 рати без камата во Триглав
06.06.2016
 
 
Разубавување и релаксација на рати
09.05.2016
 
 
6 рати без камата во LTB
29.04.2016
 
 
Санитарии на рати без камата
19.04.2016
 
 
Екслузивни попусти и плаќање на рати на Саемот на книгата
11.04.2016
 
 
6 рати без камата во Women’s Secret
04.04.2016
 
 
Купувајте до 6 рати во Gant, Tommy Hilfiger и Ralph Lauren
04.04.2016
 
 
Купувајте до 6 рати во Tom Tailor
04.04.2016
 
 
Плаќајте на 6 рати во Евросет
04.04.2016
 
 
Велосипеди на рати
03.04.2016
 
 
6 рати без камата во Цајс Монокл
03.04.2016
 
 
6 рати без камата во Megasport
31.03.2016
 
 
Купувајте на 6 рати во Крш
17.03.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА вo Mango
17.03.2016
 
 
6 рати без камата во Tea Colors
17.03.2016
 
 
Донирани јајце клетки, новитет на Одделот за ИВФ во Аџибадем Систина
17.03.2016
 
 
Плаќање до 12 рати во Adidas/ Urban X store
17.03.2016
 
 
Авто Школи на 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА!
22.02.2016
 
 
6 рати без камата во Мона
17.02.2016
 
 
6 рати без камата во Geox
17.02.2016
 
 
Купувајте на 6 рати во Tommy Hilfiger
17.02.2016
 
 
Купувајте на 6 рати во Inditex
17.02.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Celio
11.02.2016
 
 
6 рати без камата во Parfois
11.02.2016
 
 
Купувајте до 12 рати во Спорт М
21.01.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Sport Vision
21.01.2016
 
 
Плаќајте до 6 рати во Попова Шапка
21.01.2016
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter