Продажни места
 
 
 
 
 
 
Украсете го домот
 
 

Новогодишната еуфорија започна. Украсете го домот или работното место со украси кои ќе ја надополнат празничната атмосфера и ќе внесат радост во просторот.

Голем избор на продажни места и поволности со Вашата Diners Club картичка.

Акцијата трае од 12.12.2018 до 31.12.2018 година.

Назив Рати Поволност
ELEKTROMETAL 12 рати без камата 15% попуст на производи
од новогодишен програм
JYSK  12 10% дополнителен попуст
за ДК членови
MERKUR  12 рати без камата 30% попуст на елки, 15% попуст на останати производи од новогодишен програм
COIN CASA 12 рати без камата 

20% попуст производи
од новогодишниот програм

ET HOME  12 рати без камата 20% попуст на производи
од новогодишниот програм
TEHNOPOLIS 6 рати без камата 

сезонски попуст, 19% попуст
во пресрет на 2019год.

VUCHKO  6 рати без камата 10% попуст на новогодишен програм
MR. BRICOLAGE  12 сезонски попуст на новогодишен програм
HUBO REPLEK MARKET  12 сезонски попуст на новогодишен програм
TINEKS HOME 6 сезонски попуст на новогодишен програм
LUSSO 6 20% попуст на Божиќниот асортиман производи
SWAROVSKI PREMIUM  12 20% попуст на производи
од новогодишен програм
PANTER MIS IVAN  6 10% попуст на ексклузивни елки и останати производи од новогодишен програм

 
 
ОСТАНАТИ ПРОМОЦИИ
 
ПОНУДА НА РЕСТОРАНИ
13.02.2019
 
 
ПРОДАВНИЦИ ЗА ПИЈАЛОЦИ
12.02.2019
 
 
ИСПОЛНЕТЕ ГО ЖИВОТОТ СО МУЗИКА
11.02.2019
 
 
ВНЕСЕТЕ СВЕТЛИНА ВО ДОМОТ
11.02.2019
 
 
СЕКОГАШ ВО ТЕК СО КУЛТУРНИТЕ НАСТАНИ
11.02.2019
 
 
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА на производите од летокот Нептун
30.01.2019
 
Време е за вежбање
21.01.2019
 
 
Одморете во Маврово со Diners Club
21.01.2019
 
 
Прочистувачи на воздух на 12 рати
21.01.2019
 
 
Сигурна иднина со Diners Club и Кроациа Осигурување - Живот
21.01.2019
 
 
Наполнете ја Вашата трпеза и плаќајте до 6 РАТИ!
26.12.2018
 
 
Купувајте до 12 рати во Gant, Tommy Hilfiger и Ralph Lauren
19.12.2018
 
 
Попусти и подароци во Камник Вина
17.12.2018
 
 
Се за Вашиот дом
05.11.2018
 
 
Чувајте го здравјето
05.11.2018
 
 
Културни настани
05.11.2018
 
 
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО
05.10.2018
 
 
СЕЗОНА НА ГРЕЕЊЕ
05.10.2018
 
 
ДОНИРАМЕ ЗАЕДНО
05.10.2018
 
 
Патувајте низ Македонија со Динерс Клуб
29.06.2018
 
 
Безгрижни патувања со ПСС на 12 рати
29.06.2018
 
 
Плаќајте во Автошкола Мобилити на 12 рати без камата
29.06.2018

Професионално и безбедно прво возачко искуство во Автошкола Мобилити, кое можете да го имате на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА само со Вашата Diners ...

 
 
Режиски трошоци на рати
25.06.2018
 
 
Одберете ја својата дестинација
06.06.2018
 
 
За безгрижен одмор
05.06.2018
 
 
Започнете го возачкото искуство
05.06.2018
 
 
Патувајте со стил
05.06.2018
 
 
Велосипеди на рати
10.04.2018
 
 
Плаќајте на рати во специјалистички лабаратории со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Викенд на планина со Динерс Клуб
17.01.2018
 
 
Училишта за обука и странски јазици со Динерс Клуб
11.01.2018
 
 
Плаќајте во игротеки со Вашата Динерс Клуб картичка
10.01.2018
 
 
Прекрасното Маврово ве чека
01.01.2018
 
 
Купувајте на 6 рати без камата во Маша и Медо
22.12.2017
 
 
Мебел до 12 рати
08.11.2017
 
 
Омилена македонска викенд дестинација
04.08.2017
 
 
Очила за сонце на рати
06.06.2017
 
 
Платете со Вашата Динерс Клуб картичка во poklon.mk
24.04.2017
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter