Продажни места
 
 
 
 
 
 
PayPal е наједноставниот и најбезбеден начин да плаќате on-line со Diners Club картичките!
 
 

Отворете PayPal сметка во три едноставни чекори:

1. Регистрирајте се на www.paypal.com со внесување на вашите лични податоци
2. Кога ќе го внесете бројот на вашата Diners Club картичка ќе се појави логото на Discover
3. Уживајте во безбедно купување во сите веб-продавници во светот кои го прифаќаат PayPal начинот на плаќање

* Направете најава на 15 155 за активирање на Вашата Динерс Клуб картичка за интернет пазарење.

Глобалниот шопинг е најдобар со Diners Club!

 
 
ОСТАНАТИ ПРОМОЦИИ
 
Изнајмете автомобил со Динерс Клуб
28.03.2017
 
 
Пневматици на рати без камата
15.03.2017
 
 
Купувајте на 6 рати без камата во LIQUI MOLY
10.03.2017
 
 
6 рати без камата во Sigma Jewelry
07.03.2017
 
 
Платете со Вашата Динерс Клуб картичка во poklon.mk
07.03.2017
 
 
Најубавото цвеќе се купува со Динерс Клуб
04.03.2017
 
 
Патување на рати со Diners Club
20.02.2017
 
 
Проверка и сервис на вашиот автомобил на рати
14.02.2017
 
 
Плаќајте со попуст во ресторани
14.02.2017
 
 
3 рати без камата во Биотек лабараторија
01.02.2017
 
 
12 рати без камата во Техномаркет
16.01.2017
 
 
6 рати без камата во Диоптра
03.01.2017
 
 
Автоделови и галантерија на рати
02.12.2016
 
 
Мебел до 12 рати
02.12.2016
 
 
Осигурајте безгрижно секојдневие со Вашата Динерс Клуб Картичка
02.12.2016
 
 
Куфери и патни торби
07.11.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во B-Watch
07.11.2016
 
 
Diners Club iOS & Android aпликација
07.11.2016
 
 
Гориво на МЕСЕЧНИ РАТИ
04.11.2016
 
 
Патувајте со ETC Travel на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
02.11.2016

Планирате да отпатувате некаде? Погледнете ја понудата  на www.etc.mk. и платете со Вашата Динерс Клуб картичка на 12 рати без камата.

* ...

 
 
3 рати без камата во Рамстор маркетот
01.11.2016
 
 
РАТИ БЕЗ КАМАТА во игротека Имагинариум!
01.11.2016
 
 
6 рати без камата во Меркур
26.10.2016
 
 
10% попуст во Круна МС
04.10.2016
 
 
Културни настани со Динерс Клуб
04.10.2016
 
 
Плаќање на 6 рати без камата
03.10.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Bitsiani
23.09.2016
 
 
6 рати без камата во Просветно Дело
23.09.2016
 
 
Плаќајте на три рати во Jumbo
23.09.2016
 
 
Плаќајте во Ателје Кокев до 12 рати
23.09.2016
 
 
6 рати без камата во Нико компјутери
23.08.2016
 
 
Аптеки на рати
28.07.2016
 
 
Спортска опрема на рати
01.07.2016
 
 
12 рати без камата во Триглав
06.06.2016
 
 
Разубавување и релаксација на рати
09.05.2016
 
 
Уникатност и совршен изглед со Динерс Клуб!
04.05.2016
 
 
Купувајте на РАТИ во маркетите
29.04.2016
 
 
6 рати без камата во LTB
29.04.2016
 
 
Санитарии на рати без камата
19.04.2016
 
 
Екслузивни попусти и плаќање на рати на Саемот на книгата
11.04.2016
 
 
Плаќајте на 6 рати во Евросет
04.04.2016
 
 
Купувајте до 6 рати во Gant, Tommy Hilfiger и Ralph Lauren
04.04.2016
 
 
6 рати без камата во Women’s Secret
04.04.2016
 
 
Купувајте до 6 рати во Tom Tailor
04.04.2016
 
 
6 рати без камата во Цајс Монокл
03.04.2016
 
 
Велосипеди и мотори
03.04.2016
 
 
6 рати без камата во Megasport
31.03.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА вo Mango
17.03.2016
 
 
Плаќање до 12 рати во Adidas/ Urban X store
17.03.2016
 
 
Донирани јајце клетки, новитет на Одделот за ИВФ во Аџибадем Систина
17.03.2016
 
 
Купувајте на 6 рати во Крш
17.03.2016
 
 
6 рати без камата во Tea Colors
17.03.2016
 
 
6 рати без камата во Вучко
17.03.2016
 
 
Плаќајте на 3 рати во Jumbo
17.03.2016
 
 
Авто Школи на 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА!
22.02.2016
 
 
Купувајте на 6 рати во Tommy Hilfiger
17.02.2016
 
 
6 рати без камата во Мона
17.02.2016
 
 
6 рати без камата во Geox
17.02.2016
 
 
Купувајте на 6 рати во Inditex
17.02.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Celio
11.02.2016
 
 
6 рати без камата во Parfois
11.02.2016
 
 
12 рати и 5% попуст во Synergy Fitness&Spa
08.02.2016
 
 
Купувајте до 12 рати во Спорт М
21.01.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Sport Vision
21.01.2016
 
 
Плаќајте до 6 рати во Попова Шапка
21.01.2016
 
 
Прекрасното Маврово ве чека
20.01.2016
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter