Продажни места
 
 
 
 
 
 
Пневматици на рати
 
 

Пневматиците на возилата се најважната работа за безбедно возење. Со Diners Club имате голем избор во купување на пневматици и тоа на рати и со попуст, во голем број на продажни места.

Назив на продажно место Рати Попуст Контакт
Пнеуматик 12 рати без камата  25% http://www.pneumatik.com.mk/
 Мотоцентар  12 рати без камата
 15% http://www.motocentar.com.mk/
Олимпико 6 рати без камата 15%  http://www.olimpiko.com.mk/
Stop&Go 6 рати без камата 15% http://www.stop-go.com.mk/
Benelux Tuning 12 рати без камата 10%
бесплатна зимска проверка на возило
http://www.beneluxtuning.com
Европа гуми 6 рати без камата 5%
http://www.evropagumi.com.mk/

 
 
ОСТАНАТИ ПРОМОЦИИ
 
Проверка и сервис на вашиот автомобил на рати
14.02.2017
 
 
Плаќајте со попуст во ресторани
14.02.2017
 
 
12 рати без камата во Нептун
03.02.2017
 
 
3 рати без камата во Биотек лабараторија
01.02.2017
 
 
12 рати без камата во Техномаркет
16.01.2017
 
 
6 рати без камата во Диоптра
03.01.2017
 
 
Мебел до 12 рати
02.12.2016
 
 
Автоделови и галантерија на рати
02.12.2016
 
 
Осигурајте безгрижно секојдневие со Вашата Динерс Клуб Картичка
02.12.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во B-Watch
07.11.2016
 
 
Diners Club iOS & Android aпликација
07.11.2016
 
 
Патување на рати со Diners Club
07.11.2016
 
 
Куфери и патни торби
07.11.2016
 
 
Гориво на МЕСЕЧНИ РАТИ
04.11.2016
 
 
Патувајте со ETC Travel на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
02.11.2016

Планирате да отпатувате некаде? Погледнете ја понудата  на www.etc.mk. и платете со Вашата Динерс Клуб картичка на 12 рати без камата.

* ...

 
 
3 рати без камата во Рамстор маркетот
01.11.2016
 
 
РАТИ БЕЗ КАМАТА во игротека Имагинариум!
01.11.2016
 
 
6 рати без камата во Меркур
26.10.2016
 
 
Културни настани со Динерс Клуб
04.10.2016
 
 
10% попуст во Круна МС
04.10.2016
 
 
Плаќање на 6 рати без камата
03.10.2016
 
 
Плаќајте во Ателје Кокев до 12 рати
23.09.2016
 
 
6 рати без камата во Просветно Дело
23.09.2016
 
 
Плаќајте на три рати во Jumbo
23.09.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Bitsiani
23.09.2016
 
 
6 рати без камата во Sigma Jewelry
06.09.2016
 
 
6 рати без камата во Нико компјутери
23.08.2016
 
 
Аптеки на рати
28.07.2016
 
 
Спортска опрема на рати
01.07.2016
 
 
12 рати без камата во Триглав
06.06.2016
 
 
Разубавување и релаксација на рати
09.05.2016
 
 
Уникатност и совршен изглед со Динерс Клуб!
04.05.2016
 
 
Купувајте на РАТИ во маркетите
29.04.2016
 
 
6 рати без камата во LTB
29.04.2016
 
 
Санитарии на рати без камата
19.04.2016
 
 
Екслузивни попусти и плаќање на рати на Саемот на книгата
11.04.2016
 
 
Купувајте до 6 рати во Gant, Tommy Hilfiger и Ralph Lauren
04.04.2016
 
 
Купувајте до 6 рати во Tom Tailor
04.04.2016
 
 
6 рати без камата во Women’s Secret
04.04.2016
 
 
Плаќајте на 6 рати во Евросет
04.04.2016
 
 
6 рати без камата во Цајс Монокл
03.04.2016
 
 
Велосипеди и мотори
03.04.2016
 
 
6 рати без камата во Megasport
31.03.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА вo Mango
17.03.2016
 
 
Плаќање до 12 рати во Adidas/ Urban X store
17.03.2016
 
 
Донирани јајце клетки, новитет на Одделот за ИВФ во Аџибадем Систина
17.03.2016
 
 
Купувајте на 6 рати во Крш
17.03.2016
 
 
6 рати без камата во Tea Colors
17.03.2016
 
 
6 рати без камата во Вучко
17.03.2016
 
 
Плаќајте на 3 рати во Jumbo
17.03.2016
 
 
Авто Школи на 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА!
22.02.2016
 
 
Купувајте на 6 рати во Tommy Hilfiger
17.02.2016
 
 
6 рати без камата во Мона
17.02.2016
 
 
6 рати без камата во Geox
17.02.2016
 
 
Купувајте на 6 рати во Inditex
17.02.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Celio
11.02.2016
 
 
6 рати без камата во Parfois
11.02.2016
 
 
12 рати и 5% попуст во Synergy Fitness&Spa
08.02.2016
 
 
Купувајте до 12 рати во Спорт М
21.01.2016
 
 
6 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Sport Vision
21.01.2016
 
 
Плаќајте до 6 рати во Попова Шапка
21.01.2016
 
 
Прекрасното Маврово ве чека
20.01.2016
 
 
Топ 100+ продажни места
12.01.2016
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter