Приватни картички
 
 
 
 
 
 
Динерс Клуб - Еуролинк осигурување картичка
 
 

Осигурајте се за само 1 ден. со новата Динерс Клуб – Еуролинк осигурување картичка.

Динерс Клуб Ви ја преставува новата кредитна картичка со која добивате единствена можност при купување на полиса за домаќинско осигурување или полиса за Семејно осигурување од незгоди за период од 3 години во Еуролинк, осигурувањето ќе ве чини само 1 ден. во првата година.

Оваа картичка нуди и други, дополнителни  поволности:

•    Еуролинк осигурување – 5% освен за законски задолжителни осигурувања и патничко осигурување
•    Сетек се од техника картичка со попуст
•    Туристичка агенција New Ways of Travel – 5% попуст
•    Хубо маркет – 5% попуст
•    Електрометал – 5% попуст
•    Ресторан Лира – 10% попуст
•    12 рати без камата за плаќање на осигурувањето во наредните две години
•    Без членарина првата година;
•    Без членарина и следните години, за реализиран промет над 60.000 денари
•    За реализиран промет под 60.000 денари членарина изнесува 900 ден. годишно поделена на 12 еднакви рати
•    Одобрување во вредност од 545 денари во првата сметка за направен трошок во Еуролинк.

 
 
ОСТАНАТИ КАРТИЧКИ
 
Динерс Клуб - Advantage картичка
 
 
Динерс Клуб - Класик картичка
 
 
Динерс Клуб - Кроациа Осигурување живот картичка
 
 
Динерс Клуб - Аџибадем Систина кредитна картичка
 
 
Динерс Клуб - Македонски телеком кредитни картички
 
 
Динерс Клуб - Еуростандард Банка кредитна картичка
 
 
Динерс Клуб - НЛБ Банка приватна кредитна картичка
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter