Приватни картички
 
 
 
 
 
Динерс Клуб - Advantage картичка
 
 

Многу повеќе од обична картичка. Вашата Diners Club Advantage Card е совршен комплимент на Вашиот животен стил и Ви обезбедува привилегиран третман на екслузивни поволности создадени специјално за Вас.

 * Висината на Вашите месечни примања треба да изнесуваат најмалку 30.000 денари.
 * Членарината за Diners Club Advantage Card изнесува 6.000 денари годишно.

 

 
 
ОСТАНАТИ КАРТИЧКИ
 
Динерс Клуб - Класик картичка
 
 
Динерс Клуб - Аџибадем Систина кредитна картичка
 
 
Динерс Клуб - Кроациа Осигурување живот картичка
 
 
Динерс Клуб Еуролинк осигурување картичка
 
 
Динерс Клуб - Македонски телеком кредитни картички
 
 
Динерс Клуб - НЛБ Банка приватна кредитна картичка
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter