Приватни картички
 
 
 
 
 
 
Динерс Клуб - Кроациа Осигурување живот картичка
 
 

Ексклузивни попусти на продажни места, само за Динерс Клуб – Кроациа картичката.                 

Продажно место Рати Поволности
 Office shoes  6 рати  10% попуст
 Veneto  6 рати  10% попуст
 Sport Vision  6 рати без камата  10% попуст
 Fancy Flower boutique  6 рати  10% попуст
 Siluette  6 рати без камата  10% попуст
 Prima mebel  12 рати  25% попуст
 Tri knizara  6 рати  10% попуст на изданиа од TRI

*Попустите не се комбинираат со други попусти или поволности/промоции.

 

   
 
 
ОСТАНАТИ КАРТИЧКИ
 
Динерс Клуб - Класик картичка
 
 
Динерс Клуб - Advantage картичка
 
 
Динерс Клуб - Аџибадем Систина кредитна картичка
 
 
Динерс Клуб Еуролинк осигурување картичка
 
 
Динерс Клуб - Македонски телеком кредитни картички
 
 
Динерс Клуб - НЛБ Банка приватна кредитна картичка
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter