Приватни картички
 
 
 
 
 
 
Динерс Клуб Еуролинк осигурување картичка
 
 

Динерс Клуб Ви ја преставува новата кредитна картичка со која добивате единствена можност при купување на полиса за домаќинско осигурување, полиса за Семејно осигурување и здравствено осигурување, да добиете 2% попуст.

Оваа картичка нуди и други, дополнителни поволности:

• Електрометал на 12 рати без камата - 5% попуст
• Без членарина првата година;
• Без членарина и следните години, за реализиран промет над 60.000 денари
• За реализиран промет под 60.000 денари членарина изнесува 900 ден. годишно поделена на 12 еднакви рати

*Попустите не се комбинираат со други попусти или поволности/промоции.

 

 
 
ОСТАНАТИ КАРТИЧКИ
 
Динерс Клуб - Класик картичка
 
 
Динерс Клуб - Advantage картичка
 
 
Динерс Клуб - Аџибадем Систина кредитна картичка
 
 
Динерс Клуб - Кроациа Осигурување живот картичка
 
 
Динерс Клуб - Македонски телеком кредитни картички
 
 
Динерс Клуб - НЛБ Банка приватна кредитна картичка
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter