Приватни картички
 
 
 
 
 
 
Динерс Клуб - Македонски телеком кредитни картички
 
 

Две работи Ви се потребни за да пристигнете сигурно на кое било место на Земјината топка.

Да бидете поврзани преку Македонски телеком и да се чувствувате финансиски сигурни со Македонски телеком - Diners Club кредитната картичка.

Македонски телеком - Динерс Клуб е кредитна картичка која одговара на Вашите потреби.

 
 
ОСТАНАТИ КАРТИЧКИ
 
Динерс Клуб - Класик картичка
 
 
Динерс Клуб - Advantage картичка
 
 
Динерс Клуб - Аџибадем Систина кредитна картичка
 
 
Динерс Клуб - Кроациа Осигурување живот картичка
 
 
Динерс Клуб Еуролинк осигурување картичка
 
 
Динерс Клуб - НЛБ Банка приватна кредитна картичка
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter