Приватни картички
 
 
 
 
 
 
Динерс Клуб - НЛБ Банка приватна кредитна картичка
 
 
Приватната кобрендирана картичка Diners Club и NLB банка e клупска кредитна картичка со меѓународна важност за која не Ви е потребен депозит. Висината на кредитниот лимит зависи од Вашата кредитоспособност.

За повеќе информации следете го следниов линк или на следниов телефонски број 15 600.
 
 
ОСТАНАТИ КАРТИЧКИ
 
Динерс Клуб - Advantage картичка
 
 
Динерс Клуб - Класик картичка
 
 
Динерс Клуб - Еуролинк осигурување картичка
 
 
Динерс Клуб - Кроациа Осигурување живот картичка
 
 
Динерс Клуб - Аџибадем Систина кредитна картичка
 
 
Динерс Клуб - Македонски телеком кредитни картички
 
 
Динерс Клуб - Еуростандард Банка кредитна картичка
 
 
 
 
 
   
  Контакт   |   Тарифник   |   Корисни совети   |   Често поставувани прашања   |   Прашања   |   Follow us on facebook   Follow us on twitter